Orgull de “Baixllu” i molt flamenc: allau de vídeos del concert de Rosalía

Els fans de la cantant de Sant Esteve Ses Rovires inunden la xarxa amb gravacions de fragments de l'actuació

“Estima, com la Rosalía, el Baixllu”. Quatre paraules de la cantant de Sant Esteve Ses Rovires llegint un cartell que un grup de fans li ensenyaven i xicles d’emoció i d’orgull. “Ho has gravat? Ho has gravat?”.  Aquest orgull de Baix Llobregat, una comarca que no està acostumda a aquesta sensació, es va palpar ahir al Palau Sant Jordi i ho reflecteixen molts dels vídeos del concert que els espectadors han abocat a la xarxa. Des de l’esclat d’Estopa no es veia una cosa igual al Baix Llobregat. Però la vila de Sant Esteve Ses Rovires –abans coneguda per la presó de Brians– està en ratxa, i des que la Guàrdia Civil la va convetir en símbol del Procés amb l’errada d’anomenar-la Sant Esteve de les Roures només li ha faltat el fenomen Rosalía per sortir definitivament de l’anonimat. 

Aquest és, però, només un dels moments estel·lars del concert que capturen els fans. I entre l’allau de vídeos n’hi ha molts també dels moments de flamenc, especialment quab va canatr a cappella i va fer emmudir (i embogir) el Sant Jordi.

Tot i així, no tot era entusiasme. També hi ha hagut espai per a la crítica: no a la cantant, sinó als organitzadors del concert. Alguns usuaris de la xarxa han fet notar que era estrany que el final de la pista del Palau Sant Jordi estigués buit, tenint en compte que les entrades s’havien exhaurit molt ràpidament, segons es va fer saber quan es van posar a la venda.

 

 

Més informació

Nou comentari