Més de 15 hores de cua per veure de prop les ungles de Rosalía

Els fans juguen a cartes i repassen apunts per als exàmens abans de gaudir d'un concert que esperen "molt bèstia"

Centenars de fans de Rosalía s’apleguen des de fa hores davant les portes del Palau Sant Jordi a l’espera del primer concert dels dos que l’artista ofereix a Barcelona aquest cap de setmana. Els primers han arribat a les tres de la matinada i esperen poder estar “el més a prop possible” per veure la cantant a pocs metres, per no perdre’s res de l’espectacle emmarcat en la gira de ‘El mal querer’ i fins i tot per poder examinar “les ungles” de Rosalía.

Per a molts serà la primera vegada que gaudeixen de l’espectacle de l’artista de Sant Esteve Sesrovires i esperen de la nit un concert “molt bèstia”, tenint en compte que actua “a casa seva” i en un recinte gran, amb més de 15.000 espectadors. Els fans que fan cua, tots joves, aprofiten les hores d’espera per a jugar a cartes, acabar-se de maquillar a l’estil Rosalía –amb brillants i ‘highlighter’- i també per a estudiar per als exàmens de la universitat, que alguns tenen la setmana vinent.

La bogria ja va esclatar en el moment en què es van posar a la venda les entrades, que es es van vendre de seguida i moltes van acabar a la revenda per preus astronòmics que arribaven als 14.000 euros.

Més informació

Nou comentari