Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El nou cartell que el Festival de Pedralbes ha fet en només “15 dies”

Fa pocs dies es va saber que el Festival de Pedralbes deixa la seva ubicació històrica, on s’ha celebrat en els darrers 10 anys: els jardins de Pedralbes, després que la promotora Concert Studio perdés el concurs públic per organitzar-lo. Aquest 2023, concretament entre el 10 i el 27 de juliol, passarà a celebrar-se al Poble Espanyol i tindrà un altre nom: ALMA – Festival de Pedralbes.

Tot i els canvis viscuts, el festival continua i està preparat per viure una nova vida. Així ho ha manifestat el director del festival, Martín Pérez, aquest dimarts en fer públic el cartell d’aquest 2023, conformat per Fito Páez, LP, Bastille, Anastacia, Goran Bregovic, Chris Isaak, Soft Cell, Gustavao Santolalla, MClan, Seguridad Social, LP, Goran Bregovic, Zahara, Delaporte i Jaco Collier, entre altres. Ha anunciat un total de 12 artistes, però encara en falten tres del panorama internacional per conèixer. “L’hem fet en 15 dies”, ha insistit Pérez, qui alhora ha destacat l’esforç de l’equip i la “generositat” dels músics que han abraçat “la nova casa” del festival.

Conviure amb els veïns del Poble Espanyol

Un altre canvi important, ha indicat Pérez, és l’horari dels concerts, que començaran abans que els de l’antic festival. Començaran entre les 21 i les 21.30 hores. La raó? Des del festival volen tenir cura de la convivència amb el veïnat de l’entorn de Poble Espanyol. En aquest sentit, cal recordar el festival va tenir problemes de convivència amb els veïns del barri Zona Universitària quan se celebrava als jardins de Pedralbes. Es queixaven, entre altres, que l’esdeveniment privatitzava els jardins, destrossava la vegetació i generava brutícia.

Davant de tots aquests canvis, Pérez ha agraït “el suport” dels artistes que els han fet costat i s’han sumat a un cartell “fet en 15 dies”. També ha anunciat que el reputat esdeveniment es farà al Poble Espanyol durant, mínim, els pròxims 10 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa