Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Netflix rodarà a Barcelona una comèdia gai amb Carlos Cuevas
  • CA

Barcelona serà l’escenari de la nova comèdia romàntica gai de la plataforma Netflix. El rodatge de la sèrie Smiley, l’adaptació televisiva de la reconeguda obra de teatre del director Guillem Clua, arrencarà pròximament i tindrà com a parella protagonista als populars actors catalans Carlos Cuevas i Miki Esparbé.

Sota la direcció de Marta Pahissa i David M. Porras, la sèrie produïda per Minoria Absoluta explica la història d’amor entre l’Àlex i en Bruno, dos joves connectats a l’atzar per un missatge de veu enviat per error. El repartiment de luxe encapçalat per Cuevas i Esparbé el completen noms de renom en el panorama televisiu espanyol Pepón Nieto, Meritxell Calvo, Giannina Fruttero, Eduardo Lloveras, Ruth Llopis o Ramon Pujol.

L’obra de teatre original en la qual es basa la nova sèrie de Netflix va estrenar-se el 2012 en la petita sala Flyhard de Barcelona i tenia com a protagonistes els actors Ramon Pujol i Albert Triola. La gran acollida que va tenir entre el públic la proposta del director Guillem Clua la va portar primer a fer el salt als grans escenaris de la ciutat com el teatre Lliure o el Club Capitol i, tres anys després, als teatres principals de Madrid. Smiley, una història d’amor també s’ha versionat en diferents llengües com l’alemany, l’anglès, l’italià o el grec i també s’ha representat en països com els Estats Units, el Perú, Colòmbia, Singapur o Austràlia.

Segona col·laboració amb Netflix

La nova sèrie serà la segona col·laboració de la productora dirigida pel periodista Toni Soler amb la plataforma nord-americana, que ja va estrenar el 2020 la comèdia romàntica Te quiero imbécil.

Doble protagonisme barceloní

Smiley prendrà d’aquesta manera el relleu de la sèrie Els hereus de la terra, la seqüela de La catedral del mar que va estrenar-se a Netflix el passat abril i que també té la capital catalana com a principal escenari. En aquell cas, però, el rodatge tenia la intenció de recrear la Barcelona de finals del segle XIV que descriu amb tot luxe de detalls l’autor Ildefonso Falcones en la seva obra.

Més notícies
L'església atrapa als turistes | Twitter
La Barcelona medieval torna a Netflix
Notícia: La Barcelona medieval torna a Netflix
Comparteix
La plataforma estrena 'Els hereus de la terra', la seqüela de 'La catedral del mar', que arribarà en català a TV3 el 2023
Ada Colau en la presentació del projecte Superilla Barcelona / MMP
Colau hauria tramitat malament la Superilla, segons el Síndic de Barcelona
Notícia: Colau hauria tramitat malament la Superilla, segons el Síndic de Barcelona
Comparteix
El projecte estrella d'Ada Colau comença les obres aquest juny a 4 artèries de l'Eixample
La Vall d'Hebron, un dels barris de Barcelona sense biblioteca i sense cap llibreria /
foto: Jordi Play
Els barris orfes de lletres a Barcelona: ni biblioteca ni llibreria
Notícia: Els barris orfes de lletres a Barcelona: ni biblioteca ni llibreria
Comparteix
Hi ha 33 veïnats sense biblioteca i 25 sense venda de llibres | Alguns, com Vall d'Hebron, ni tan sols tenen quiosc o centre cívic
L'exposició sobre l'univers oníric de Salvador Dalí arribarà a Barcelona al setembre / ACN
Estrena mundial a Barcelona d’una exposició immersiva de Dalí
Notícia: Estrena mundial a Barcelona d’una exposició immersiva de Dalí
Comparteix
La mostra immersiva s'estrenarà al centre IDEAL el pròxim setembre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa