Un negoci familiar dona el segon premi de la Grossa a Barcelona: “Imaginem qui el té”

Un estanc a la frontera del Guinardó i Vilapiscina i la Torre Llobeta ha repartit dos bitllets per valor de 65.000 euros cadascun

El Joel Ballesta no havia donat mai cap premi i avui tot ha canviat. El seu estanc ha repartit dos bitllets del segon premi de la Grossa de Cap d’Any, que ha estat atorgat al número 22418.  Cadascuna de les butlletes ha estat premiada amb 65.000 euros. El que més el satisfà, però, és la sospita que té a dins: “Ara parlava amb la meva companya, la que fa el torn de tarda. Hem fet memòria, hem repassat el número i ja imaginem qui el té, i és del barri”. Malgrat aquest pensament, “fins que no apareguin per la porta amb un somriure”, Ballesta no acabarà de celebrar-ho com cal.

Segons explica el mateix dependent, el negoci és “totalment familiar”. Sobretot, el regenten ell i la seva mare. Així i tot, també hi treballen el pare i una altra noia, també amiga de la família de tota la vida. Són de ben a prop del Carmel, expliquen, i el pròxim abril farà 8 anys que tenen el negoci obert al número 271 del passeig Maragall, entre els barris del Guinardó, Vilapicina i la Torre Llobeta i la Font d’en Fargues.

Més informació

Nou comentari