Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Decepció a Gràcia per una confusió amb un número premiat a la Grossa
  • CA

La bogeria de la loteria sempre deixa anècdotes inesperades. Avui, amb la celebració de la Grossa de Cap d’Any se n’ha produït una que ha deixat, de moment, un premi sense ubicació clara. Es tracta del cinquè premi atorgat al número 62143. Des de Loteries de Catalunya s’ha anunciat que havia estat venut a Gràcia, a la travesera de Dalt número 10, on hi ha un supermercat Condis. Ràpidament, però, els treballadors d’aquest comerç ho han negat.

“Nosaltres no teníem aquest numero”, ha insistit l’encarregada de l’establiment, tot ensenyant els albarans de la compra i els números que constaven que havia adquirit. Amb decepció, un veí que escoltava la conversa als passadissos del supermercat tornava a guardar les butlletes que hi havia comprat.

Així doncs, mentre els treballadors d’aquest Condis segueixen responent trucades i solucionant la confusió, el número 62143 continua sense quedar clar on s’ha venut. Fonts de Loteries de Catalunya han explicat al TOT Barcelona que “el número premit s’ha venut segur”, però no descarten que la cadena de supermercats –que de moment no ha aclarit la confusió– l’enviés a un altre l’establiment. 

Més notícies
Un negoci familiar dona el segon premi de la Grossa a Barcelona: “Imaginem qui el té”
Notícia: Un negoci familiar dona el segon premi de la Grossa a Barcelona: “Imaginem qui el té”
Comparteix
Un estanc a la frontera del Guinardó i Vilapiscina i la Torre Llobeta ha repartit dos bitllets per valor de 65.000 euros cadascun

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa