El multicine de Diagonal Mar estrena una sala IMAX

Cinesa estrena aquest format a la capital catalana i té en perspectiva convertir el seu local de La Farga en un "cinema de luxe"

Cinesa estrena dijous al centre comercial Diagonal Mar la seva primera sala IMAX a Barcelona, coincidint amb l’arribada a la cartellera de l’esperat Star Wars Episodi IX: l’ascens d’Skywalker. El primer passi serà a porta tancada i amb la presència de cares conegudes de la televisió, com Manel Fuentes, Santi Millán, Jordi Cruz i Risto Mejide, els cantants Miki Núñez i Gisela, el pilot Jaume Alguersuari, el jugador del RDC Espanyol Bernardo Espinosa, l’actor Jordi Sánchez i les influencers Laura Escanes i Patry Jordan, entre altres famosos.

Amb tecnologia IMAX laser i butaques reclinables, la sala tindrà capacitat per a 154 persones. Segons la companyia, les sales IMAX disposen de 52.951.280 micro miralls que fan molt més nítides les imatges, més de 4000 làsers per obtenir millor resolució i una gamma de colors más àmplia, més brillantor, so de 12 canals al sostre i dos més als laterals i un contrast fins a 5 cops superior. Es la quarta que Cinesa obre a l’Estat, després de dues a Madrid i una a Mallorca.

D’altra banda, al setembre la companyia va anunciar que presentaria aquest Nadal el seu nou format Cinesa LUXE al Centre Comercial La Farga de l’Hospitalet de Llobregat, el primer a Catalunya. Es tracta d’un format de multicine amb butaques reclinables, taules individuals, un espai de restauració premium i l’última tecnologia en so i projecció digitals. 

Més informació

Nou comentari