Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’edifici dels cinemes Verdi canvia de mans
  • CA

La distribuïdora i productora de cinema A Contracorriente Films ha comprat l’immoble en el qual es troben els cinemes Verdi de Barcelona, ​​a través del cofinançament de l’Institut Català de Finances (ICF) i Triodos. En un comunicat l’ICF ha indicat que aquesta operació “garanteix la continuïtat de la sala”, a més de la modernització i renovació de les instal·lacions, que fins al moment estaven gestionades en règim de lloguer per la companyia.

El fundador i conseller delegat d’A Contracorriente Films, Adolfo Blanco, ha sostingut que la compra “dona estabilitat al projecte cinematogràfic i cultural” dels cinemes Verdi i permetrà planificar actuacions de millora a llarg termini.

“A més de continuar promovent la projecció de pel·lícules independents en versió original, la compra ens permet adequar les instal·lacions per adaptar-les millor a les necessitats dels clients”, ha valorat Blanco.

L’operació s’emmarca en l’acord de col·laboració entre l’ICF i Triodos per impulsar projectes socials, culturals i mediambientals que “generin valor afegit i tinguin un impacte social positiu en la societat”. Aquest acord permetrà que ICF i Triodos cofinancïin projectes per un import d’entre 500.000 fins 20 milions d’euros per un període de fins a 15 anys.

Més notícies
Assalten el Cinema Maldà, en rebenten la caixa forta i s’enduen tots els diners
Notícia: Assalten el Cinema Maldà, en rebenten la caixa forta i s’enduen tots els diners
Comparteix
Dos homes amb passamuntanyes han trencat la porta de vidre de la taquilla i s'han emportat quasi 1.500 euros, que eren fruit de la recaptació de diversos dies
Els Verdi celebren la seva renovació amb entrades a un euro
Notícia: Els Verdi celebren la seva renovació amb entrades a un euro
Comparteix
Juan Antonio Bayona, Isabel Coixet i Laura Borràs participaran en una jornada especial a la sala aquest dijous

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa