Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona, entre les tres ciutats més cares de l’Estat per anar al cine el cap de setmana

Barcelona, Guadalajara i Madrid són les tres ciutats més cares de l’Estat per anar al cinema el cap de setmana, segons es desprèn d’un informe que ha elaborat l’associació de consumidors Facua. L’entitat especifica que aquests tres indrets tornen a ocupar el primer lloc de la llista com ja ho van fer a l’informe del 2018, si es recullen els seus preus sense aplicar cap tipus de descompte o oferta.

Les diferències, afegeix, arriben a assolir el 130% en el cas dels preus dels dies laborables. L’informe es basa en l’anàlisi de 132 cinemes de totes les capitals de província, a més de Ceuta i Melilla, que s’ha dut a terme entre els mesos de febrer i maig d’aquest any.

Així, l’entrada costa de mitjana 8,70 euros a Barcelona durant el cap de setmana, 22 cèntims menys que a Madrid i 20 més que Guadalajara. La sala més econòmica és a Soria, i l’entrada val 4,50 euros. La més cara, a Madrid, arriba als 9,20.

A l’estudi es destaca, a més, que en comparació amb la investigació del 2018, l’IVA s’ha reduït del 21 al 10%, però que el percentatge de cinemes que han repercutit aquesta baixada als seus preus no arriba a 2 de cada 10 sales.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa