Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quatre restaurants italians, al ‘top ten’ culinari de Barcelona
  • CA

No gaudeixen del mateix prestigi de les estrelles que concedeix la guia Michelin, però les opinions a les plataformes més consultades a internet són claus perquè els restaurants rebin nous clients d’arreu. Una de les webs de referència per planificar on anar en una escapada, Tripadvisor, elabora la seva particular classificació gastronòmica de Barcelona a partir dels 10 restaurants de la ciutat que han rebut millors valoracions pels usuaris de la web. La llista aplega tot tipus de cuina -mediterrània, espanyola, americana, japonesa, vegana…- però en predomina una, la dels locals de gastronomia italiana.

Al rànquing de Tripadvisor, Bellebuon és l’italià millor situat. El restaurant, situat a Travessera de Gràcia, ocupa la segona plaça, només superat per les particularíssimes hamburgueses veganes del Vrutal de la Rambla del Poblenou. El Bellebuon està especialitzat en cuina napolitana, siciliana i d’altres regions del sud d’Itàlia. La lasanya de vedella, la de ceps i trufa blanca o la de butifarra, tomàquets secs de Sicília i cebes caramelitzades figuren entre les suggerències de la casa. El cobert val entre 10 i 25 euros.

Just darrere, La Patsa Lab s’enfila al tercer lloc d’establiments que reben millor nota dels comensals a Barcelona. Obre portes al carrer Casanova, a l’Eixample, i abasta la cuina tradicional tant del nord com del sud del país transalpí. Els preus se situen entre 14 i 25 euros i elabora la pasta a mà i amb farina ecològica. A la llista d’obligatoris a tastar, la pasta amb massa de parmesà amb salsa trufada i avellanes torrades, els macarrons amb vedella estofada i els gnocchi calabresi amb salsa de sobrassada picant i burrata.

Un llocs més avall però sense abandonar el top ten apareixen altres dos italians. Don Kilo Gourmet es posiona en sisè lloc, gràcies a les seves pizzes, inclosa una de tamany XXL -amb tres gustos possibles a escollir- i, també, els entrepans de pizza, els panuozzi, capaços de barrejar el màxim emblema de la cuina italina amb butifarra, frankfurt i patates fregides. Ubicat al carrer Còrsega, menjar-hi costa entre set i 19 euros.

Per últim, en setena posició de la llista de recomanats de Tripadvisor, s’hi troba Le Romane, al carrer Muntaner. Per un preu de 15 a 35 euros, es pot escollir en una àmplia carta amb pizzes amb una multitud possible d’ingredients a escollir, plats de pasta fresca i de risotto.

Més notícies
Imatge d'arxiu d'una detenció d'un grup de lladres a Nou Barris / CME
Cau una parella de falsos revisors del gas que estafava gent gran a Nou Barris
Notícia: Cau una parella de falsos revisors del gas que estafava gent gran a Nou Barris
Comparteix
Mentre un distreia la víctima a la cuina, l’altre remenava la casa en busca de diners i joies
La casa Garriga Nogués, al carrer de la Diputació / Enfo / Wikimedia Commons
Un museu amb obres sobre els presos polítics i el rei a Barcelona
Notícia: Un museu amb obres sobre els presos polítics i el rei a Barcelona
Comparteix
L'espai sobre l'art prohibit obrirà portes a la primavera i mostrarà peces polèmiques i censurades a altres galeries

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa