Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mig centenar de llibreters de Barcelona s’adhereixen al projecte Llibreriesobertes.cat
  • CA

Catalunya es mou ràpid per reaccionar a les limitacions imposades pel confinament necessari per aturar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2. I entre les moltes iniciatives que han sorgit a través de la xarxa n’hi ha una, Llibreriesobertes.cat, pensada per donar viabilitat a les llibreries. L’objectiu és que puguin reobrir quan s’acabin les restriccions i fer front a la crisi econòmica que es preveu –i a un any sense Sant Jordi en la data que tocaria– sense haver de tancar al cap de poc.

La idea va ser llançada per la cooperativa Som i l’estudi de disseny digital Mortensen va fer la web en temps rècord i desinteressadament, segons expliquen els impulsors. 

El resultat: ja s’hi han adherit 51 llibreries barcelonines –entre d’altres, la de la col·laboradora del Tot Barcelona Carlota Freixenet, La Carbonera– i 250 en total a Catalunya

El mecanisme que proporciona la plataforma és senzill: a la web hi ha dos cercadors, per buscar el llibre o llibres que vols i la llibreria on els vols comprar. Si no tens clar quin establiment dels adherits tens més a prop, el cercador te l’indica a partir del codi postal. Es paga amb targeta i el dia que reobri la llibreria triada podràs anar a recollir els llibres que hagis adquirit.

Més notícies
Llibres en una parada per Sant Jordi de l'any passat / ACN
Quatre maneres de llegir (i comprar llibres) durant el confinament
Notícia: Quatre maneres de llegir (i comprar llibres) durant el confinament
Comparteix
Buscar el que teniu per casa pendent, rellegir i adquirir lectures amb mètodes alternatius: recomanacions de llibretera
Llibres per a un confinament per coronavirus
Notícia: Llibres per a un confinament per coronavirus
Comparteix
Cinc títols adequats per matar el temps lliure addicional sobrevingut pel tancament de molts equipaments

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa