Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quatre maneres de llegir (i comprar llibres) durant el confinament
  • CA

Aquests dies rebem correus electrònics de clients que ens demanen si encara repartim llibres en bicicleta, si tenim la llibreria oberta o si hi ha alguna manera de donar-nos un cop de mà ara que estem tots confinats a casa i tornem a tenir temps per llegir. Nosaltres hem tancat La Carbonera​ des de fa una setmana, però això no vol dir que haguem deixat de fer activitats, ni de llegir, així que aquí teniu uns quants consells per passar la febre lectora.

  1. Busqueu el que teniu a casa i no heu llegit. Siguin les vostres lectures o les de la gent amb qui compartiu confinament, segur que en algun racó de la casa queda algun llibre amb el qual no us hi heu atrevit, que us va fer mandra en el seu moment, o que no havíeu tingut temps de posar-vos-hi. (Recordeu què vau comprar el Sant Jordi del 2017?) Aquesta és la vostra!
  2. Llegiu llibres digitals a través de Libelista.com. Sí, no és absurd que una llibretera us recomani que compreu llibres digitals, si ho feu així. Libelista és una plataforma web per vendre llibres, tant de paper com digitals, en què participem moltes llibreries independents. De cada llibre que compreu, en rebem un percentatge que ens ajudarà molt aquests dies que tenim les llibreries tancades.
  3. Compreu per avançat. Com ho podeu fer? Una bona manera és fer-ho mitjançant la plataforma Llibreries obertes. Què fareu? Doncs encarregareu el llibre, el pagareu, i les llibreries el tindrem a punt tant bon punt s’acabi el confinament i tornem a la normalitat.
  4. Rellegiu. Si bé és cert que no hi ha res més bonic que llegir per primera vegada una història, retornar-hi i assaborir-la per segona (o per quinzena) vegada és igualment bonic. Un consell de relectora: llegiu-lo en veu alta i veureu com tot d’una canvia del tot.

Amb la col·laboració de:

Més notícies
Llibres a domicili amb bicicleta per suportar l’aïllament per coronavirus
Notícia: Llibres a domicili amb bicicleta per suportar l’aïllament per coronavirus
Comparteix
La llibreria La Carbonera opta per portar les comandes a casa per no haver de tancar durant l'epidèmia
Llibres per a un confinament per coronavirus
Notícia: Llibres per a un confinament per coronavirus
Comparteix
Cinc títols adequats per matar el temps lliure addicional sobrevingut pel tancament de molts equipaments

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa