Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és el lloc on menjar el millor kebab vegà a Barcelona
  • CA

Hi ha un lloc a Barcelona on tastar un dels millors kebabs que s’elaboren a la ciutat. La recomanació és del portal Barcelona Secreta, que ha descobert un local a la ciutat que aconsella per cruspir-se un xauarma ben particular, el vegà. On és? Doncs la resposta es troba al barri de la Vila de Gràcia. En concret, al número 138 del carrer Torrent de l’Olla, on obre portes Good Shit Vegan Kebab, que es publicita com a street food amb una mica de consciència”.

El local és petit i no es pot menjar-hi dins. Treballa per encàrrec per repartir menjar a domicili i també es pot adquirir a l’establiment per endur-se’l. Només entrar a la seva web, tota una declaració d’intencions: “És vegà, sí. I què. ¿Tens prejudicis? Fes-li una mossegada i ja veuràs com te n’oblides, porquè està bo”.

Vegà vol dir que, evidentment, el xauarma que venen no conté res de carn, de cap tipus. “Per una vegada, cap animal haurà de morir perquè en gaudeixis”, ironitza Good Shit Vegan Kebab a la seva pàgina. “Un simple kebab, però amb una miqueta de consciència”, rebla.

I què és tan particular que ofereix per menjar? Good Shit Vegan Kebab destaca dos troballes de la seva carta. Per una banda, el kebab d’heura: és heura marinada en un panet de blat amb col adobada, enciam, cogombre, ceba i piparra, mullat en salsa de iogurt i salsa picant. Per l’altra, el durum de seitan: és seitan maridat (un aliment típicament vegà, elaborat amb gluten de blat, aigua i altres ingredients) en una truita de blat amb col adobada, enciam, cogombre, ceba i piparra, condimentat tot plegat amb salsa de iogurt i salsa picant.

Com queda clar en les dues recomanacions de la casa, a tots els kebabs de Good Shit Vegan Kebab s’afegeix salsa de iogurt de soja. Per ser exactes, de soja europea ecològica, com l’establiment precisa al seu compte d’Instagram.

Més notícies
Comprar amb consciència mediambiental i portar la teva carmanyola ja és possible
Comprar amb la teva carmanyola ja és possible en establiments de Barcelona
Notícia: Comprar amb la teva carmanyola ja és possible en establiments de Barcelona
Comparteix
L'Agència Catalana de Residus detecta un increment del a consciència entre els consumidors
Com celebrar un Nadal vegetarià
Com celebrar un Nadal vegetarià
Notícia: Com celebrar un Nadal vegetarià
Comparteix
Aquestes són les alternatives per celebrar els àpats de finals d'any sense carn ni peix

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa