Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La rehabilitació del Teatre Arnau, sense calendari
  • CA

La rehabilitació de l’Arnau, el teatre barraca més antic de Barcelona, no té data. L’Ajuntament el va comprar el 2011, però la decisió sobre el seu futur no va arribar fins el passat mandat. El tinent d’alcaldia Joan Subirats ha reconegut a l’oposició aquest dimarts a la comissió de Cultura que la inversió depèn dels nous pressupostos 2020 i no està garantida.

“El problema bàsic ara és d’inversió, quan siguem capaços de replantejar les inversions municipals veurem en quina posició queda el Teatre Arnau“, ha contestat al regidor Óscar Ramírez (PP), que li havia reclamat un calendari per al projecte. Subirats ha acceptat el prec però ha defensat que les activitats escèniques de carrer Arnau Itinerant continuen i que així es manté l’esperit de l’aquest espai emblemàtic del Paral·lel.

No obstant, el programa no té cap activitat confirmada pels propers mesos, com mostra el seu web, i la pandèmia ha endarrerit el procés de selecció de les companyies de teatre que faran aquests espectacles durant el 2020. En un comunicat el 22 de maig, els responsables municipals del projecte reconeixien –davant l’angoixa dels grups artístics aspirants– que el procés de tria encara no estava enllestit i confiava haver-lo conclòs en 30 dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa