La Pedrera, coneguda també com a Casa Milà, tornarà a rebre visitants de dilluns a diumenge a partir d’aquest divendres. Amb tot, segons un comunicat de la Fundació Catalunya La Pedrera -que gestiona aquest edifici icònic de l’arquitecte Antoni Gaudí-, es mantindrà un aforament reduït per assegurar la distància necessària entre els visitants i les mampares de separació a les taquilles, entre altres mesures.

Fins ara, la Casa Milà obria només de dijous a diumenge i a partir d’ara ho farà els set dies de la setmana amb una agenda d’activitats pensades per a tots els públics. Tallers familiars, un tast de vins i La Pedrera Jazz són algunes de les activitats programades per aquest estiu. D’entre les activitats programades hi ha la visita dinamitzada Indiana Stones: Explorem!, pensada pel públic infantil. També s’oferirà una visita i acompanyada d’un taller de trencadís que proposa conèixer l’edifici i experimentar amb aquesta tècnica als més petits.

La Pedrera Night Experience permetrà als visitants descobrir un recorregut ple de referències naturals i de llum i color que culmina al terrat. La vetllada acaba amb cava i dolços i té lloc de dijous a diumenge a les nou i a les onze de la nit.

Entre les novetats d’aquesta temporada hi ha La Pedrera amb DO, una nova experiència que fusiona l’arquitectura de Gaudí, les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya i la cultura del vi. Aquestes visites es poden fer tots els caps de setmana fins al 25 de juliol. I un any més, torna el cicle La Pedrera Jazz. Aquesta edició proposa nou projectes amb el talent jove més rellevant del jazz fet a Barcelona.

Més notícies
Dues persones prenen alguna cosa en una terrassa a Barcelona / Europa Press

Barcelona llança un fons de 22,5 milions en ajudes per a negocis afectats per la pandèmia

Notícia: Barcelona llança un fons de 22,5 milions en ajudes per a negocis afectats per la pandèmia
Comparteix
Els primers ajuts, d'entre 1.000 i 4.900 euros, es podran demanar entre el 12 i el 30 de juliol
Notícia: Barcelona llança un fons de 22,5 milions en ajudes per a negocis afectats per la pandèmia - Mobile
Accés al MNAC, a Montjuïc / Flick'r - Ajuntament de Barcelona

L’Orgull LGTBI omple sis museus amb una programació especial

Notícia: L’Orgull LGTBI omple sis museus amb una programació especial
Comparteix
La Fundació Miró, el MNAC i el Museu Marítim, entre altres, ofereixen exposicions i reinterpreten les seves col·leccions
Notícia: L’Orgull LGTBI omple sis museus amb una programació especial - Mobile

Nou comentari

Comparteix