Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Casa Batlló reobre després d’una inversió de 30 milions
  • CA

La Casa Batlló tornarà a obrir les portes el pròxim 14 de maig amb el nou producte 10D Experience, una proposta immersiva que ofereix “un viatge multisensorial per endinsar-se en la ment de Gaudí”. La nova proposta cultual compta amb la tecnologia “més avançada” i incorpora elements d’intel·ligència artificial, espais immersius, realitat augmentada i sensors de moviment per reinventar la visita a l’espai. A més, 10D Experience incorpora 2.000 metres quadrats de la Casa Batlló que no s’havien vist fins al moment.

Tot plegat ha suposat “grans reptes” per a l’equipament, tant des del punt de vista patrimonial com arquitectònic, i ha suposat una inversió de 30 milions d’euros en restauració, adaptació i millores de seguretat. La visita presenta dues noves sales immersives: Gaudí Dôme, una cúpula dissenyada per Miguel Alonso de més de mil pantalles i 21 canals d’àudio que mostren l’origen de la inspiració de l’arquitecte; i Gaudí Cube, un cub LED de sis cares únic al món que presenta l’obra de l’artista digital Refik Andol. A més, la visita compta amb un nou guió disponible en 15 idiomes, que inclou una banda sonora creada per la compositora Dani Howard.

L’equipament ha explicat en un comunicat que el projecte va començar el 2015, “després de veure la felicitat dels visitants” quan descobrien l’espai amb l’ajuda d’un telèfon mòbil que enriquia els continguts amb realitat augmentada. “Aquí constatem que la innovació i la tecnologia al servei de la cultura eren la direcció adequada per dissenyar l’experiència cultural més fascinant del món”, apunta el director general de l’equipament, Gary Gautier,

Nova botiga

L’espai obrirà amb una nova botiga, Simbòlic amb accés directe des del carrer. L’establiment s’obrirà aquest divendres amb motiu de Sant Jordi i oferirà una selecció d’objectes inspirats en els principis de disseny de Gaudí.

Més notícies
La botiga d'Armani, tancada, al passeig de Gràcia / A.A.
El passeig de Gràcia muda la pell entre tancaments i obres
Notícia: El passeig de Gràcia muda la pell entre tancaments i obres
Comparteix
La crisi derivada de la covid-19 fa abaixar la persiana a diverses botigues de l’artèria del luxe a Barcelona i provoca mudances, renovació i fins i tot obertures
Una vidriera de la Casa Batlló trencada per una pedrada / Casa Batlló
La Casa Batlló denuncia el sindicat convocant de la vaga de subcontractats
Notícia: La Casa Batlló denuncia el sindicat convocant de la vaga de subcontractats
Comparteix
La direcció reclama al SUT 92.313 euros per actes vandàlics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa