Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Joana Hurtado, nova directora de la Fàbrica Fabra i Coats
  • CA

La Fàbrica i Centre de les Arts Contemporànies de Barcelona Fabra i Coats ja té nova directora: Joana Hurtado. Així ho ha decidit el jurat del centre, que ha valorat la proposta d’Hurtado recordant, a més, “la seva excel·lent tasca al front del servei d’exposicions de Can Felipa”, al Poblenou. També ha destacat que el projecte prové “d’una professional procedent del sector de les arts visuals” amb un “profund coneixement del sector emergent a la ciutat”, recull l’ACN.

Segons la comissió que s’ha encarregat de rebre els 24 projectes per dirigir la Fabra i Coats, la direcció de Joana Hurtado facilitarà que la fàbrica es converteixi en un “referent en la mediació entre els artistes i la seva carrera professional”. En la mateixa línia, han reconegut que la idea de l’actual directora artística i executiva del programa d’Arts Visuals de Can Felipa destaca per “la viabilitat, concreció i coherència en les propostes de gestió d’un espai tan complex”. 

La comissió assessora l’han integrat Íngrid Guardiola i Martina Millà, membres del Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona; Valentin Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge; Lluís Nacenta, director d’Hangar; Carles Sala, director de Cultura Proximitat de l’ICUB, i Carme Turégano, gerent del districte de Sant Andreu, especifica l’ACN. 

Anteriorment, Hurtado ha estat comissària de diverses exposicions i cicles, així com membre de l’equip assessor del festival Panoràmic de cinema, fotografia i nous llenguatges i narratives audiovisuals. És llicenciada en Història de l’Art (Universitat de Barcelona), Màster en Comunicació cultural i Crítica d’Art (Universitat de Girona), i diploma d’Estudis Avançats (DEA)/Màster 2 en Recerques Cinematogràfiques i Audiovisuals (Université Sorbonne Nouvelle Paris III).

Més notícies
La Xarxa d’Economia Solidària tindrà un espai fix a la Coats Fabra
Notícia: La Xarxa d’Economia Solidària tindrà un espai fix a la Coats Fabra
Comparteix
El govern d’Ada Colau aprova cedir una sala durant dos anys a l’entitat que organitza la Fira d’Economia Social i Solidària a l’antiga fàbrica
Raül Refree i Isaki Lacuesta, junts contra l’era dels ‘mòbils policies’ a la Fabra i Coats
Notícia: Raül Refree i Isaki Lacuesta, junts contra l’era dels ‘mòbils policies’ a la Fabra i Coats
Comparteix
El músic i el cineasta s'han unit en una exposició per denunciar la censura moderna i el control a través de la geolocalització
L’Ajuntament diu que els pisos per a joves de la Fabra i Coats són per a parelles o companys de pis
Notícia: L’Ajuntament diu que els pisos per a joves de la Fabra i Coats són per a parelles o companys de pis
Comparteix
El gerent d'Habitatge, Javier Burón, ha assegurat que estan "afavorint que les persones joves s'agrupin"
Concert al ‘backstage’ de Moritz, techno al Fòrum i sexe prohibit: deu plans per al cap de setmana
Notícia: Concert al ‘backstage’ de Moritz, techno al Fòrum i sexe prohibit: deu plans per al cap de setmana
Comparteix
Art ucraïnès, el festival Mecal i la Verdinada de Gràcia, altres opcions destacades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa