Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Joan Dausà anuncia en una lona gegant un concert al Palau Sant Jordi

Una lona gegant a la façana del número 50 de la Rambla Catalunya ha anunciat aquest dimecres el que molts amants de la música catalana estaven esperant: el cantant Joan Dausà oferirà un concert al Palau Sant Jordi. Concretament, el 20 de gener del 2024. Tal com ha informat l’ACN, aquest concert serà el darrer de la gira ‘Jo mai mai 10 anys’ i es dirà ‘La gran bogeria’. Als fans de Joan Dausà els hi interessarà saber que les entrades sortiran a la venda el pròxim 8 de maig a les 14 hores.

Joan Dausà ha reconegut a l’ACN que fer un concert al Sant Jordi és “un repte brutal”. “Sabem que si l’omplir-ho reia la ‘reostia’, però l’objestiu principal és posar-hi 8.000 persones”, ha dit. Pel que fa a la gira ‘Jo mai mai, gira 10 anys’, ha detallat que es tracta d’una gira amb “una mirada amb nostàlgia” d’aquests primers 10 anys de trajectòria. La mirada, però, és també positiva, ja que cantarà “tots els seus grans èxits”. Alguns d’ells són ‘Jo mai mai’, ‘Una altra manera de viure’, ‘La gran eufòria’, ‘Tot anirà bé’, ‘Ho tenim tot’ o a la recent ‘Queda’t així’.

Els concerts del ‘boss’

Els passat divendres i diumenge el cantant nord-americà Bruce Springsteen va visitar Barcelona per oferir dos grans concerts. L’escenari va ser el de l’Estadi Olímpic Lluís Companys i va atraure a la ciutat grans personalitats del seu país d’origen com l’expresident dels Estats Units, Barack Obama; el director de cinema Steven Spielberg, i l’actor Tom Hanks. Durant el concert de divendres, l’exprimera dama nord-americana, Michaelle Obama, va aparèixer del no-res per fer de corista improvisada del ‘boss’. Aquesta vibrant visita, a més, ha situat Barcelona a la premsa d’EEUU. El rotatiu USA Today, la revista musical Rolling Stone i el canal CNN, entre altres, se’n va fer ressò inèdit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa