Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEOS | Gran patacada de Joan Dausà en saltar sobre el públic en un concert

Caure i ser vist és sinònim de sentir vergonya i ridícul… Però si a més et graven perquè ets l’estrella del concert i l’has llançat al buit… Doncs millor prendre-s’ho amb bon humor, difondre el vídeo i explicar com ha anat tot plegat i convertir la patacada en una bona raó per riure. Això és el que ha fet el sublim Joan Dausà, que divendres 22 d’abril feia un concert a Sant Joan Despí.

El cantant va decidir saltar entre el públic i va acabar caient. Però com ell mateix ha explicat a les xarxes socials, la patacada és mítica: “Matís important. No caic a terra. Pitjor. Hi havia butaques. Una fila em destrossa les cames i l’altra les costelles”. És la resposta que dona a un usuari que ha penjat el vídeo al seu perfil, amb aquest simpàtic missatge: “Joan Dausà intentant fer crowdsurfing i menjant-se el terra és un contingut que no esperava veure. Avui Catalunya és un lloc més divertit. Gràcies, Joan”

Joan Dausà explica la patacada

I després, Joan Dausà ha explicat a Instagram com va anar exactament el moment estrella del concert. “Com que fa tant de temps que ho faig, donava per suposat que tothom ho sabia. I no vaig tenir en compte que en els últims concerts la meitat de la gent és nova i no ha vingut mai”, ha dit.

“Quan va arribar el moment de saltar, si us hi fixeu, si escolteu bé el vídeo, dic: ‘Ai mare! Quin forat!’ Em foto una nata conscient que estic saltant a un lloc on no hi ha gent. Per tant, la cagada va ser meva”, afegeix el cantant, que malgrat les els cops i el dolor, assegura que continuarà saltant al final de cada concert.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Dolosa Veritate a abril 29, 2022 | 09:38
    Dolosa Veritate abril 29, 2022 | 09:38
    VALIENTE por confiar ciegamente en la gente. Salut

Nou comentari

Comparteix