Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
On trobar l’hamburguesa inspirada en Leo Messi
  • CA

Que el millor futbolista del món ja no jugui a Barcelona no impedeix que la seva empremta segueixi molt present a la ciutat. El traumàtic comiat amb què Leo Messi va posar fi de forma abrupta al seu idil·li amb el Barça l’estiu passat per refugiar-se en la plantilla d’ensomni que els petrodòlars quatarians han bastit al PSG comença a cicatritzar-se amb la millora de joc de l’equip, ara sota la batuta de Xavi Hernàndez. Tot i així, els qui encara enyorin les genialitats de l’astre lluint la samarreta blaugrana potser poden troben un cert consol lluny del Camp Nou, però sense necessitat de sortir de Barcelona. En concret, amb una hamburguesa inspirada en el crack argentí.

Es diu Messi Burger i, després d’un temps en què només es venia a dos establiments d’Estats Units, s’ha escampat a diverses ciutats de tot el món des de l’1 de març. També a Barcelona, la ciutat que ha gaudit del joc del set cops guanyador de la Pilota d’Or, el guardó que l’acredita com el futbolista que més cops ha obtingut el títol de millor jugador del món.

A la capital catalana es pot tastar en ple centre de la ciutat, al Hard Rock Cafè, situat al número 21 de la plaça Catalunya. Els locals de la cadena de restaurants arreu del planeta comercialitzen l’hamburguesa consagrada al davanter, que costa 10,95 euros.

La Messi Burger és una doble hamburguesa amanida amb formatge provolone, xoriço, ceba vermella caramelitzada, enciam, trossos de tomàquet i salsa picant, ben compactada en un pra brioix torrat. També se li pot afegir ou fregit a canvi d’un suplement de dos euros. Hard Rock Cafè explica que la recepta és una versió del propi Messi de la clàssica Steak Burger de la famosa cadena internacional. El crack argentí és ambaixador del 50 aniversari del naixement de Hard Rock Cafè, que va obrir el seu primer establiment a Londres.

Més notícies
A falta de miracles, un bon martiri
Notícia: A falta de miracles, un bon martiri
Comparteix
"La imputació de Colau és una mala notícia per la campanya electoral que patirem els soferts electors capitalins"
Pastisseria Morera, al barri de Navas / Google Maps
Una pastisseria familiar i de barri reneix després d’un incendi
Notícia: Una pastisseria familiar i de barri reneix després d’un incendi
Comparteix
Un curtcircuit a l'obrador va obligar al tancament, però de nou funcionen a ple rendiment

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa