Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El funicular del Tibidabo, aturat durant més d’una hora per una sobrecàrrega
  • CA

Una sobrecàrrega elèctrica va obligar a suspendre aquest dimecres al vespre el servei de la Cuca de Llum, el funicular del Tibidabo inaugurat el juny passat. La incidència va afectar uns 800 visitants del parc d’atraccions, que van ser derivats als busos que van ampliar el recorregut fins al cim per conduir-los a l’estació inferior que connecta amb la xarxa de transport públic. Algunes persones es van queixar que els busos van trigar en arribar-hi per traslladar-los.

Segons informa l’empresa municipal BSM, el sistema de seguretat del funicular va activar-se al detectar pics de tensió en la línia elèctrica i va aturar el comboi cap a les 20.45 hores, quan transportava una norantena de persones que havien visitat el parc. La circulació va trigar uns 15 minuts a reprendre’s per arribar fins a l’estació inferior. En tot cas, ja no es van prestar els trajectes del funicular programats fins a les 22.00 hores, quan tanca el parc d’atraccions. BSM justifica que es va decidir així com a mesura de prevenció per evitar noves incidències en la Cuca de Llum en cas que les alteracions a la xarxa elèctrica es reproduissin.

L’empresa municipal recalca que el funicular no va patir cap avaria i assenyalen que el problema es va produir a la instal·lació elèctrica, que va fer que s’engegués el sistema de seguretat del funicular. BSM afegeix que la megafonia dels vagons va informar de la incidència a les persones que van quedar atrapades durant un quart d’hora dins de la Cuca de Llum. El funicular funciona amb normalitat aquest dijous.

Més notícies
Parc d'atraccions del Tibidabo
Jornada solidària al Tibidabo amb una orquestra que tocarà bandes sonores de pel·lícules
Notícia: Jornada solidària al Tibidabo amb una orquestra que tocarà bandes sonores de pel·lícules
Comparteix
Aquest any, el parc d'atraccions ja ha celebrat quatre esdeveniments solidaris organitzats amb entitats col·laboradores
Barcelona vista des del parc d'atraccions del Tibidabo, a la carena de Collserola / Tibidabo
Les cues amarguen la reobertura del Tibidabo
Notícia: Les cues amarguen la reobertura del Tibidabo
Comparteix
L'accés massiu en cotxe, malgrat el bus llançadora inclòs en el preu, ha generat molta demora en l'accés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa