Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les cues amarguen la reobertura del Tibidabo
  • CA

El parc d’atraccions de la capital catalana, el Tibidabo, ha reobert aquest cap de setmana amb una gran afluència. I malgrat la bona resposta ciutadana i les mesures de seguretat, unes llargues cues a l’entrada han esdevingut les inoportunes protagonistes de la reestrena del recinte. L’aforament màxim del 30% –unes 3.000 persones al dia– va fer que moltes famílies assistents preferissin acollir-se a la reserva prèvia d’entrades, en comptes de comprar-les directament a la taquilla. I, a més, la gran majoria han volgut pujar al cim en cotxe, tot i que costa 10 euros aparcar-hi i en canvi ara les entrades inclouen l’anada i tornada amb els busos llançadora Tibibus.

Tot i tenir el resguard de les entrades ja comprades, igualment calia passar per taquilla perquè els donessin la polsera amb la que accedir a les atraccions. Segons han explicat alguns dels assistents a betevé, la cua per recollir-la ha arribat a ser d’una hora i mitja aquest dissabte. En canvi els visitants espontanis els passaven pel costat ràpidament perquè la compra d’entrades in situ –amb la polsera– era molt més fluïda.

“La nostra clientela ha accedit molt en transport privat i això ha fet que no hi hagués temps d’espera a les taquilles de les llançadores mentre que a dalt al parc hem arribat fins als 25 minuts en algun moment puntual”, justificava Bruno Querol, cap d’operacions del Tibidabo. “Recomanem que la gent faci ús de les llançadores, que és la forma més àgil d’accedir al parc”, ha insistit.

A banda, la pandèmia comporta altres maldecaps al parc, que justament enguany compleix 120 anys d’història. Ha hagut d’iniciar la temporada sense algunes atraccions emblemàtiques com l’Hotel Krüeger, el Marionetarium o l’Avió i sense la gran novetat del 2021: la Cuca de Llum. Aquest nou tren de muntanya substitueix l’antic funicular, ofereix vistes més panoràmiques i començarà a circular la segona quinzena de juny. El seu disseny és obra de l’arquitecte Josep Miàs, que actualment exposa al Centre Pompidou de París.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa