Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tibidabo reobrirà dissabte sense la Cuca de Llum
  • CA

El Tibidabo reobrirà portes aquest dissabte amb aforament limitat i mesures de seguretat, com ara l’ús obligatori de mascareta a tot el parc i la intensificació de la neteja i desinfecció en atraccions i equipaments. També hi haurà punts de gel hidroalcohòlic i s’adaptarà l’oferta de restauració perquè es pugui endur i menjar a l’aire lliure. A banda, es disposa de senyalització amb recomanacions sobre les mesures higièniques i circuits als vials perquè l’experiència sigui “segura”. Des del Parc recomanen comprar l’entrada de forma anticipada.

Amb el retorn dissabte, el Tibidabo estrena la temporada del 120è aniversari, una temporada que estarà marcada per la inauguració del nou funicular Cuca de Llum, prevista la segona quinzena de juny. La campanya del 120è aniversari serà “transversal” i durarà tota la temporada, amb la diversió com a fil conductor i donant visibilitat als personatges més emblemàtics del Parc.

A banda, educació i sostenibilitat es donaran la mà en la programació que el Tibidabo ha preparat amb motiu de la Capitalitat de l’Alimentació Sostenible que ostenta Barcelona aquest any. S’oferirà un espectacle per sensibilitzar i educar al voltant de la sostenibilitat, així com diferents tallers educatius amb la Fundació Alícia i una proposta de menús saludables als centres de restauració del Parc.

Nou funicular

El nou funicular serà la porta d’entrada i primera experiència del parc i suposa una reordenació del transport al cim del Tibidabo per aconseguir una mobilitat més sostenible. A banda de la Cuca de Llum, els altres punts claus d’aquesta nova mobilitat seran les tres llançadores Tibibus, que arribaran a l’estació inferior del funicular, i la creació de noves vies verdes per pujar a peu fins al cim. De fet, el nou pla de mobilitat de la muntanya aposta per consolidar el transport col·lectiu com a mitjà d’accés preferent i preveu reduir un 23% les emissions de CO2 en els pròxims 5 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa