Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Cruïlla 2022 tanca amb èxit i amb dard contra el Primavera Sound inclòs
  • CA

El Festival Cruïlla de Barcelona ha tancat la seva edició d’aquest 2022 amb prop de 72.000 espectadors. El certamen ha recuperat enguany el pols perdut a causa de les restriccions per la pandèmia del coronavirus, que van obligar a suspendre l’esdeveniment el 2020 i que van condicionar la celebració de l’edició de l’any passat, que requeria acreditar un resultat negatiu en un test d’antígens per poder accedir al recinte.

Gairebé una cinquantena d’artistes i grups de tots els estils han passat durant els quatre dies de certamen per l’escenari ubicat al parc del Fòrum, on també se celebra el Festival Primavera Sound. Precisament, en un comunicat fet públic aquest diumenge, l’organització del Cruïlla envia un subtil dard al certamen amb qui comparteix espai després de l’estira-i-arronsa que ha protagonitzat la direcció del Primavera amb el consistori barceloní.

Quantitat o qualitat?

“No volem ser els més grans, sinó els millors”, remarquen els impulsors del Cruïlla, en una referència que sembla apuntar a la voluntat d’ampliar l’aforament i les jornades del Primavera Sound que va generar força polèmica no només amb l’administració local barcelonina, sinó també amb el municipi veí de Sant Adrià de Besòs i entre el veïnat dels barris pròxims al recinte del parc del Fòrum, que finalment han decidit portar el cas als tribunals amb una denúncia contra l’Ajuntament per contaminació acústica.

En aquest comunicat, el director del festival, Jordi Herreruela, assegura que ja estan treballant en les pròximes edicions del Cruïlla de Tardor i del Cruïlla del 2023 amb la voluntat de repetir l’èxit d’aquest any.

Una cinquantena d’artistes

La darrera jornada del Festival Cruïlla va tenir lloc aquest dissabte comptar amb actuacions de figures de renom com el cantautor panameny Rubén Blades, guanyador de vuit premis Grammy; el mític cantant Juan Luis Guerra o Els Catarres, entre altres.

Durant els quatre dies del certamen d’aquest 2022, però, han actuat a l’escenari del recinte del parc del Fòrum gairebé una cinquantena d’artistes i grups diversos com Duran Duran, Jack White, Rigoberta Bandini, Residente, Zahara o Delafé y la Flores Azules.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa