Fumata blanca en el pols entre el Primavera Sound i l’Ajuntament de Barcelona. Els organitzadors del festival han anunciat aquest dissabte en una roda de premsa que el certamen continuarà celebrant-se a la capital catalana almenys fins al 2027 i finalment no marxarà, tal com havien amenaçat els mateixos impulsors per la manca de suport municipal.

“Aquesta setmana signarem el contracte per seguir a la ciutat fins al 2027 i espero que després hi continuïn havent moltes edicions més“, ha assegurat el codirector del festival Gabi Ruiz, que ha volgut aprofitar l’ocasió per desmentir cap mena de xantatge per part dels organitzadors al consistori barceloní.

Una “molestia”

Cal recordar que aquesta edició del popular festival ha estat marcada per l’amenaça d’un possible adeu del certamen a la ciutat on va néixer. De fet, Ruiz va assegurar en una entrevista a Ràdio Primavera Sound prèvia a l’inici de les jornades musicials que cada cop era més “complicat” quedar-se a la capital catalana. “Ara mateix no sento el suport de l’Ajuntament. No creuen en el festival ni en què sigui una proposta cultural important. Ens tracten com si fóssim una molèstia. Jo puc lluitar per seguir a la meva ciutat, però pot arribar un moment que ho posin tan complicat que s’hagin de prendre mesures”, lamentava aleshores Ruiz, que remarcava que aquest any no havien rebut cap mena de subvenció per part del consistori.

El codirector del festival, però, va voler anar més enllà i inclús comparar la total predisposició de l’Ajuntament de Madrid i de la comunitat autònoma de Madrid amb la manca d’interès de l’administració barcelonina. “El problema és que aquest govern municipal format per dos partits no ens vol. Aquests polítics no valoren el que fem ni el públic que ve al festival. Jo només demano respecte i, com no el rebo, se’m fa molt complicat seguir aquí”, reblava Ruiz.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a juny 11, 2022 | 21:00
    Ricard juny 11, 2022 | 21:00
    Es veu que fan calaix, faci el que faci l'ajuntament. El que no sembla sostenible és portar desenes de milers de persones a esbravar-se a 100 m d'habitatges...

Nou comentari

Comparteix