Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mites llatins i del Benidorm Fest: els plats forts del Cruïlla 2022
  • CA

El Cruïlla ha desenmascat el cartell del festival d’enguany, que pretén tornar a la normalitat prepandèmica, amb quatre dies de concerts entre el 6 i el 9 de juliol i, en principi, sense mascareta ni cribatges. Entre els plats forts del certamen es compten dues llegendes de la música llatina, Rubén Blades i Juan Luis Guerra, i dues de les estrelles del moment després de participar al Benidorm Fest, Rigoberta Bandini i Tanxugueiras.

Jack White, Duran Duran, Trueno, Rels B, Stay Homas i Delafé y las Flores Azules són altres dels noms destacats de la pròxima edició del Cruïlla. Se sumen als artistes ja anunciats anteriorment com per exemple Residente, Hot Chip, Zahara, Rozalén i Elefantes. L’organització ha explicat que encara queden artistes per anunciar, així com la programació de Cruïlla Comedy i altres novetats per l’edició d’enguay.

Alhora, els organitzadors expliquen que han acordat escurçar els horaris entre setmana per evitar molèsties al veïnat del voltant del Fòrum, on s’instal·larà l’escenari. El moviment associatiu dels barris d’aquesta zona del districte de Sant Martí són crític amb la proliferació de concerts i festivals diversos que s’acumulen al Fòrum i es queixen de les molèsties per soroll, botellots i brutícia que han de suportar sovint al llarg de la primavera i fins l’inici de la tardor.

“El dimecres i el dijous seran jornades curtes, dimecres acabarem a les onze de la nit, i dijous a dos quarts d’una de la matinada”, ha indicat el director del Cruïlla, Jordi Herreruela. “Tot això ho fem en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona i amb BSM, i tenint molt en compte l’impacte en el veïnatge”, ha assegurat. Herreruela ha dit que dimecres han limitat l’aforament a 15.000 persones i ha recordat que ja van decidir anteriorment limitar a 25.000 persones per dia. 

Herreruela ha dit que faran un festival “normal”, sense plans B, s’adaptaran a totes les indicacions de les administracions. “La nostra idea és fer un festival normal sense mascareta ni cribatges. La final de la Champions està programada i ningú es qüestiona si passarà o no”. El festival té un pressupost aproximat de sis milions d’euros.

Més notícies
La regidora de BpC, Eva Parera, en una imatge d'arxiu / Jordi Play
Eva Parera deixa l’escó de diputada del PP al Parlament
Notícia: Eva Parera deixa l’escó de diputada del PP al Parlament
Comparteix
La regidora pacta amb els populars abandonar la cambra mentre pilota la creació de Valents
Fèlix Millet sortint de l'Audiència de Barcelona, després de conèixer la sentència del Cas Palau, el gener de 2018 / ACN - Elisenda Rosanas
La jutgessa denega concedir la semillibertat a Fèlix Millet
Notícia: La jutgessa denega concedir la semillibertat a Fèlix Millet
Comparteix
Al·lega que, tot i el seu delicat estat de salut, el compliment de la condemna de presó no el posa en risc de mort

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa