Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les activitats més originals de les festes de Gràcia 2019
  • CA

Les festes de Gràcia 2019 arriben plenes d’activitats per a totes les edats, perquè tothom pugui gaudir d’una de les celebracions més conegudes de l’estiu barceloní. A més de gaudir dels carrers decorats pels veïns, els visitants podran assistir a concerts, projeccions de cinema i campionats d’acudits, entre d’altres propostes gratuïtes. El programa complet es pot consultar online i també a través d’una nova app. L’oferta d’activitats durant els 8 dies és tan àmplia, però, que hem fet una selecció de les més originals de cada jornada per gaudir les festes al màxim.

Les dates que cal marcar al calendari són l’inici i el final de les festes: dimecres 14 i dimecres 21. El tret de sortida el donarà el pregó, a càrrec de l’Special Olympic Games de bàsquet Paola Manjón, Cristina Pandis, Noèlia Bautista i Xènia Galtés. Cal apuntar-se a l’agenda també l’entrega dels premis als carrers millor decorats, que es lliuraran el 17 d’agost a les 17 hores a la plaça de la Vila. Tot seguit, a les 19 hores i al mateix lloc, se celebrarà una diada castellera. Enguany les festes fan rècord de decoració i comptaran amb un total de 24 carrers guarnits, als que s’ha de sumar la programació pròpia de 4 places temàtiques.

Dimecres 14 d’agost 

– Pregó: serà a les 19 hores i a càrrec de Paola Manjón, Cristina Pandis, Noèlia Bautista i Xènia Galtés, de l’Special Olympic Games de bàsquet.

– Speed dating: Cites ràpides a les Festes de Gràcia. Serà a la mitjanit a la travessia de Sant Antoni. 

Dijous 15 d’agost

– Brunch africà: Un brunch diferent amb menjar africà és la proposta de les festes de Gràcia d’enguany, que organitzen una trobada al migdia del dijous 15 d’agost al carrer Maspons. 

– Campionat d’acudits picants: La sisena edició del campionat d’acudits picants farà riure els visitants a base de sortides de to. Serà el dijous 15 d’agost a les 19 hores al carrer Fraternitat.

– Passarel·la d’animals en adopció: Una bona manera de veure animals en adopció i animar-se a adoptar-ne un. Serà a les 17:45 hores a la plaça Joanic. 

– Torneig de bàsquet 3×3: Enguany se celebrarà el 24è torneig de bàsquet de 3×3. L’organitza La Salle Gràcia i els jugadors estan convocats a les 9:30 hores. El preu de la inscripció és de 46 euros per equip.

– Concert dels 15 anys de Pepet i Marieta: el grup català celebra la seva trajectòria amb una actuació especial a la plaça del Sol, rebatejada com a plaça del Folk durant les festes.

Divendres 16 d’agost 

– Torneig de botifarra: La quinzena edició del torneig de botifarra estarà present a les festes de Gràcia. Serà al carrer Providència a les 17 hores. 

– Música electrònica: Els artistes barcelonins sosun.dance porten música al carrer Perill a les 23 hores. 

– Perruqueria i pintacares: Del 15 al 18 d’agost totes les famílies poden assistir a un taller de perruqueria que estarà al carrer Fraternitat.

Dissabte 17 d’agost

– Gimcana inclusiva: Es tracta d’una gimcana organitzada per persones amb mobilitat reduïda. Serà dissabte a les 10 hores al carrer Maspons. 

– Concurs de truites: Amb premi per a la millor truita. Serà a les 12:30 hores al carrer Berga. 

– Campionat de llançament de mongeta: Per vuitè any les festes de Gràcia tindran un campionat divertit de llançament de mongeta. És una activitat per a tots els públics. Serà al carrer Fraternitat a les 19 hores. 

Diumenge 18 d’agost

– Tast de vins amb D.O.: El diumenge 18 d’agost a les 19 hores el carrer Fraternitat acollirà un tast de vins amb D.O. Els organitzadors recomanen inscriure-s’hi amb antelació. Cada tast durarà 20 minuts. 

– Piscinetes per als petits: Els més petits podran gaudir de jocs d’aigua a unes piscines que s’instal·laran al carrer Progrés. Serà d’11:30 a 13:30 hores.

– Exhibició d’habilitats canines: Els gossos de l’associació AlPerroVerde faran una exhibició d’habilitats canines, acompanyada de mostres de teràpies per a gossos. A les 17 hores a la plaça Joanic. 

Dilluns 19 d’agost

– Activitats amb la Guàrdia Urbana: Les unitats muntada i canina faran una exhibició a la plaça Joanic a les 10 hores.

– Torneig de Trivial eròtic: L’Amantis sex shop organitza un trivial eròtic al carrer Perla. Serà a les 22 hores.

Dimarts 20 d’agost

– Paròdia del judici al Procés: La companyia Teatre amb R de República parodia el judici al Procés. La representació serà a la plaça Joanic, dimarts 20 a les 10:30 hores. 

– Yo fui a EGB: Espectacle teatral i musical per a tots els públics, organitzat per Vada Retro Teatre i Dinàmics Teatre. Serà al carrer Fraternitat. 

Dimecres 21 d’agost

– Concert d’Ebri Knight: El grup de folk català actua el dimecres 21 d’agost a les 0:30 hores a la plaça de la Vila. Els artistes presenten un disc protagonitzat per la Guerra Civil.

– Projecció d’El Petitet: El documental guanyador d’un premi Gaudí sobre Joan Ximénez Valentí, conegut com Petitet, omplirà la plaça Romaní. El dimecres 21 d’agost a les 21 hores es projectarà.

– Traca de final de festa: les Festes de Gràcia 2019 tindran la seva cloenda simultànai a la nit a diversos punts de la Vila, com el carrer Providència, la plaça del Poble Romaní o  l’Espai de Gent Gran. Serà a les 20 hores. 

Més notícies
Swing, folk, ciència i gènere: les 4 places temàtiques de les festes de Gràcia 2019
Notícia: Swing, folk, ciència i gènere: les 4 places temàtiques de les festes de Gràcia 2019
Comparteix
Sol, Diamant, Dones del 36 i Revolució oferiran una agenda pròpia que complementa la graella principal d'actes
Talls de trànsit a la Vila de Gràcia pels guarnits de festa major
Notícia: Talls de trànsit a la Vila de Gràcia pels guarnits de festa major
Comparteix
Fins al 22 d'agost no es podrà circular per una vintena de carrers de la Vila, mentre durin el muntatge de la decoració i les festes
Fotogaleria: Gràcia deixa entreveure els primers guarnits de festa major
Notícia: Fotogaleria: Gràcia deixa entreveure els primers guarnits de festa major
Comparteix
Els veïns enllesteixen la decoració dels 24 carrers que participen a la celebració estrella de l'estiu barceloní
Rècord de carrers guarnits en una festa de Gràcia 100% antimasclista
Notícia: Rècord de carrers guarnits en una festa de Gràcia 100% antimasclista
Comparteix
El lema 'Només sí és sí' substitueix el 'no és no' de les últimes edicions |Quatre campiones d'Special Olympics faran el pregó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa