Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Swing, folk, ciència i gènere: les 4 places temàtiques de les festes de Gràcia 2019
  • CA

Les festes de Gràcia tenen molts escenaris: carrers guarits, cercaviles, festes alternatives… Un d’ells són les 4 places que acullen la programació coorganitzada per l’Ajuntament de Barcelona i entitats de la Vila de Gràcia. Així, les places del Sol, Diamant, de les Dones del 36 i Revolució oferiran una agenda pròpia que complementa la graella principal d’actes de les comissions veïnals i de la Fundació Festa Major de Gràcia. Cada espai tindrà el seu eix temàtic: música swing a Diamant, folk per a totes les edats a Sol, ciència divertida a Revolució i mirada de gènere a Dones del 36.

La plaça del Swing

Els concerts compartiran escenari amb classes gratuïtes de totes les escoles de swing de Gràcia a la plaça del Diamant, en un programa molt complet que han coorganitzat l’Orfeó Gracienc, el Districte i la Fundació. Pol Prats Quartet i Elisenda Julià, The Dumpy Lobsters, Clara Gorrías Quartet, Gypsy Vampers i el so dixieland de la Pete’s Band són algunes de les actuacions estrella. 

La plaça del Folk

Sol torna a distingir-se amb la seva tradicional aposta pel folk, amb activitats matinals i de tarda per a públic infantil i familiar. Ball assegurat per a totes les edats i concerts nocturns de grups com Pepet i Marieta, El Pont d’Arcalís, Catfolkin i la percussió de Kabum.

La Revolució de la Ciència

La plaça de la Revolució segueix l’estela de la Biennal de Ciència estrenada el passat febrer a Barcelona per teixir un programa de divulgació científica adreçat sobretot als joves. Màgia, música, jocs, exposicions o contes inclusius son algunes de les activitats previstes.

Plaça de les Dones del 36

Aquesta plaça del nord de la Vila es manté fidel al seu tarannà i nomenclatura i proposa novament una graella d’activitats en clau de gènere, de dijous 15 a dissabte 17 d’agost. Inclou actuacions, concerts i accions participatives i l’organitza el districte i el Consell de Dones de Gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa