El Festival de Pedralbes tornarà a celebrar-se del 8 de juny al 24 de juliol. Enguany, la convocatòria d’un concurs públic va posar en dubte que l’empresa promotora Concert Studio es tornés a encarregar del certamen, però finalment no es va presentar cap altre competidor. Resolta la incògnita, l’empresa barcelonina ja ha avançat el cartell de la pròxima edició, que tornarà a instal·lar-se als Jardins del Palau de Pedrables, i les entrades es podran adquirir a partir d’aquest divendres.

Els passis pels concerts del Festival de Pedralbes es posaran a la venda a partir de les 10.00 hores d’aquest 18 de març. Els tiquets es podran comprar amb antelació a la web del certamen, que ha iniciat el compte enrere perquè les entrades estiguin disponibles. L’organització informa que “les entrades pels concerts del Festival Jardí de Pedralbes comprades amb anterioritat seran vàlides pels concerts del 2022”.

El festival ha desvetllat el programa que ha amanit per l’edició d’aquest estiu, farcit d’alguns dels cantants i grups més exitosos de les últimes dècades. El músic britànic James Blunt aixecarà el teló el 7 de juny i la banda de música electrònica Crystal Fighters tancarà el certamen el 24 de juliol. Entremig, actuaran Andrés Calamaro (15 de juny), Els Amics de les Arts (17 de juny), Jorge Drexler (30 de juny), Pablo Alborán (5 de juliol), Juanes (14 de juliol), Loquillo (15 de juliol) i Diana Krall (23 de juliol), entre altres.

A més, el cartell de Pedralbes conté alguns intèrprets incombustibles. Pujaran a l’escenari clàssics com Patti Smith (16 de juny), Raphael (18 de juny), Tom Jones (25 de juny), The Beach Boys (29 de juny), Paul Anka (12 de juliol) i Gilberto Gil (21 de juliol).

La Generalitat ha passat a ser propietari del Palau i els Jardins de Pedralbes, després que l’acord de l’Ajuntament de 2019 per transferir-li el conjunt declarat bé d’interès nacional es fes efectiu el febrer passat. Concert Studio s’ha declarat tranquil·la que el canvi de titularitat no comprometi el futur del certamen. En tot cas, queda per veure l’aforament definitiu de l’edició d’aquest 2022 i si es permet que part del públic segueixi les actuacions dempeus.

Més notícies
Una estudiant de l'escola Virolai del Carmel amb mascareta / Jordi Play
Notícia: Les millors escoles de Barcelona segons Forbes
Comparteix

Les millors escoles de Barcelona segons Forbes

La llista 2022 assenyala 4 centres de la capital i una d’elles està al Carmel
Notícia: Les millors escoles de Barcelona segons Forbes - Mobile
Detall d'un parquímetre de zona blava ACN
Notícia: Els treballadors dels parquímetres de Barcelona, a la vaga tot el 2022
Comparteix

Els treballadors dels parquímetres de Barcelona, a la vaga tot el 2022

Els convocants reclamen una millora de les condicions laborals: faran vaga tot els caps de setmana fins a finals d'any
Notícia: Els treballadors dels parquímetres de Barcelona, a la vaga tot el 2022 - Mobile
Imatge d'arxiu de les obres de la Sagrada Família / Jordi Play
Notícia: Com gaudir d’un concert gratis a la Sagrada Família
Comparteix

Com gaudir d’un concert gratis a la Sagrada Família

Se sortegen 800 entrades per gaudir del concert de Setmana Santa
Notícia: Com gaudir d’un concert gratis a la Sagrada Família - Mobile
Notícia: El Teatre de Sarrià acomiadarà l’any Manuel Cubeles
Comparteix

El Teatre de Sarrià acomiadarà l’any Manuel Cubeles

L’acte se celebrarà el 18 de març i tindrà com a protagonista la dansa tradicional
Notícia: El Teatre de Sarrià acomiadarà l’any Manuel Cubeles - Mobile

Nou comentari

Comparteix