Emma, l’espectadora 1 milió de la Filmoteca al Raval

El director del centre, Esteve Riambau, l'ha rebut i li ha lliurat un abonament per a un any i altres regals

La Filmoteca de Catalunya ha assolit el milió d’espectadors a la seu del Raval, inaugurada el 21 de febrer del 2012, aviat farà set anys. L’espectadora 1 milió es diu Emma Villavecchia i ha assistit aquest divendres a la projecció de Lucky, a la sessió de les deu de la nit. La pel·lícula forma part del cicle Els millors films de l’any 2018. 

L’Emma acaba de tornar de Los Angeles i ha admès als responsables del centre, que feia dies que l’esperaven, que és una espectadora esporàdica de la Filmoteca: una cosa que ara pot canviar força, perquè un dels regals que ha rebut del director, Esteve Riambau, és precisament un abonament per a un any per anar-hi.

Tavmbé podrà fer una visita guiada personalitzada a la Filmoteca. Però el regal més original serà tastar el que és ser programadora d’un gran centre cultural, perquè triarà una de les pel·lícules que s’hi projectaran aquest any. La resta d’assistents a la mateixa sessió han rebut una invitació per a la projecció que triïn, per haver estat tan a prop de ser ells l’espectador o espectadora un milió.

Segons les dades dels responsables de la Filmoteca, el centre ha tingut una mitjana de140.000 espectadors anuals des que es va traslladar de Sarrià al Raval. L’any 2015 va ser el que va tenir una ocupació més alta, amb 148.769 espectadors. Per mesos, el gener del 2018 té el rècord amb 16.482 espectadors. De fet, aquesta xifra de fa un any va ser la que va marcar la remuntada després d’una tardor de caiguda de visitants al 2017.

Més informació

Nou comentari