Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els treballadors del Zoo protesten pel tancament del recinte
  • CA

Els treballadors del Zoo de Barcelona anuncien protestes per la decisió de la Generalitat d’obligar a tancar el recinte pel coronavirus. A més, els empleats del parc han mostrat la seva discrepància per com s’està tractant l’equipament per la marxa dels últims dofins del Zoo o la manca d’orgull dels responsables, que no ha publicitat bones iniciatives com la nova instal·lació dels lleons.

Els treballadors afirmen que volen el Zoo obert i han convocat una concentració a la porta del recinte per aquest matí. “Vine, porta mascareta i respecta les distàncies”, ha dit en una piulada.

“S’ha fet molt esforç per a que sigui un espai segur i creiem que calen espais com el nostre en moments tan difícils”, han explicat els treballadors en un comunicat a les xarxes socials. Creuen que el zoo ha de ser en aquests moments un espais per refugi per molta gent que no té opció de marxar de la ciutat o que “pot estar obligada a confinar-se”. Des del parc afirmen que la funció social del zoo, tant per les persones com en defensa dels animals, és ara “més vital que mai”.

“El zoo és un equipament no ancorat en el passat sinó que afronta el futur amb il·lusió”, han assegurat els treballadors. Denuncien la manca d’orgull en l’equipament no anunciant bones decisions com la instalació dels lleons o la renúncia als últims dofins del zoo “desoint permanentment la opinió dels treballadors i dels experts en cetàcis”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa