Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tibidabo tanca per les restriccions i demana l’autorització al Procicat
  • CA

El Parc d’atraccions Tibidabo ha decidit tancar aquest dilluns les portes seguint les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya el passat 17 de juliol i ja ha demanat l’autorització pertinent al Procicat per poder reobrir. En una piulada, el recinta ha explicat que “a l’espera de rebre de forma immediata durant els propers dies una resposta sobre l’autorització d’obertura, el Tibidabo romandrà tancat provisionalment”. No fa ni un mes que va reobrir al públic.

El Tibidabo ha recordat que ha assolit, durant la primera quinzena de juliol, la certificació Global Safe Site Excellence i el segell Safe Tourism Certified, que asseguren la correcta implementació de totes les mesures de prevenció, higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant la pandèmia del coronavirus, i garanteixen la “màxima seguretat individual i col·lectiva”.

Per aquest motiu, el parc ha sol·licitat una autorització expressa d’obertura al Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) i espera la confirmació durant els propers dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa