El Tibidabo torna amb una aposta per les atraccions a l’aire lliure

El parc potencia les atraccions a l'aire lliure i implanta diverses mesures de protecció i higièniques

El parc d’atraccions del Tibidabo ha tornat a obrir portes aquest dissabte després d’estar mesos tancat per la Covid-19. La reobertura es fa garantint “la màxima seguretat” tant per treballadors com per visitants amb la implantació d’un paquet de mesures de seguretat extraordinàries. Entre altres coses, l’ús de mascareta és obligatori a tot el parc, s’han potenciat les atraccions a l’aire lliure i readaptat diverses activitats i espectacles. A més, es potencia la compra d’entrades a través d’internet i es limita l’aforament a un terç de la capacitat del recinte.

Durant el juliol i l’agost obrirà de dimecres a divendres de 12.00 a 21.00 hores i els caps de setmana fins a les 22.00 hores.El Tibidabo ha tornat a obrir 112 dies després del seu tancament. Per tal d’accedir d’una forma àgil i garantir la seguretat, es recomana adquirir les entrades anticipadament a través de la pàgina web del Tibidabo i s’ha limitat l’aforament general a un terç de la capacitat del recinte. Aquesta restricció també s’ha aplicat a les atraccions, als punts de restauració i a la resta d’espais.

Pel que fa a la restauració, s’han adaptat centres de restauració per potenciar el menjar per emportar. A més, també s’està treballant en la reprogramació dels actes solidaris i culturals per tal de tornar-los a celebrar en els pròxims mesos.

Estrena de la nova app del Tibidabo

El Tibidabo estrena una nova aplicació per mòbil a través de la qual els visitants podran mantenir-se informats en tot moment de les novetats i saber tot el que passa al parc. L’app s’estrena en un moment clau, ja que també servirà per agilitzar el procés de compra online d’entrades i informar al voltant de les novetats i mesures relacionades amb la situació sanitària actual.

Entre altres coses, permetrà consultar el temps d’espera a les atraccions, l’agenda dels espectacles i animacions programades i marcar com a favorites les atraccions i situar-les al mapa interactiu. Per tal de garantir la mínima afectació a les famílies sòcies del Tibiclub, es perllongaran els seus abonaments pel mateix període de temps que el Parc s’ha mantingut tancat.

Servei de bus

A partir del 4 de juliol els Tibibusos tornarà a donar servei de manera habitual tot seguint les mesures sanitàries corresponents. D’aquesta manera els visitants tindran a la seva disposició 3 autobusos llançadora, ecològics i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda que arriben directament al Parc des de diferents punts de la ciutat: el T2A des de Plaça Catalunya, el T2B davant del complex hospitalari Vall d’Hebron, i el T2C des de Plaça Kennedy.

Per accedir amb vehicle privat hi ha dues opcions, estacionar a l’Aparcament B:SM Sant Genís i agafar el T2B per arribar al Parc, o anar directament a l’aparcament del cim del Tibidabo, on es pot reservar plaça amb una antelació mínima de 24 hores.

Nou comentari