Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Senyor de l’Hivern encén l’enllumenat de Nadal
  • CA

La titella de quatre metres que serà el fil conductor del Nadal a Barcelona, el Senyor Hivern, ha protagonitzat aquest dijous l’acte per encendre els llums nadalencs de la ciutat, que s’han il·luminat en obrir el seu ‘Gran Llibre de les Coses Petites’. Es tracta d’un espectacle de la companyia Efímer amb la participació del Mag Lari, que ha tingut la seva estrena a la confluència de la rambla Guipúscoa amb el carrer Julián Besteiro (Sant Martí) i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ada Colau.

A l’acte també hi ha assistit també el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom. A més hi ha hagut el president de la Fundació Barcelona Comerç, Salvador Vendrell, el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jané, i representants de diferents grups municipals.

El gegant articulat ha travessat el carrer entre petards i llums i música de percussió poètica i s’ha apropat a l’escenari, on l’esperaven els representants municipals i comercials, que han obert paraigües per protegir-se de la neu – simulada amb escuma i confeti – mentre observaven com s’ha obert el gran llibre per encendre els llums. També s’han reunit una quinzena de ciutadans, segons recull Europa Press, lluint llaços grocs de llum.

L’espectacle, a càrrec de la companyia Efímer, ha encès els més de 100 quilòmetres de llums nadalencs que hi ha als carrers de la ciutat, que aquest any s’il·luminaran diàriament mitja hora abans que en anys anteriors, a les 18.00 hores, com han acordat Ajuntament i comerciants.

La titella tornarà a aparèixer el 21 de desembre a la plaça Catalunya, reconvertida en la Ciutat dels Somriures, en la qual s’oferiran activitats i espectacles fins al 4 de gener, i després formarà part també de la Cavalcada de Reis.

 

Més notícies
Una ruta de platets nadalencs enriqueix la Shopping Night 2018
Notícia: Una ruta de platets nadalencs enriqueix la Shopping Night 2018
Comparteix
La nit d'obertura comercial al passeig de Gràcia organitza un recorregut per restaurants i hotels, que oferiran receptes de Ruscalleda o Jubany a només 7 euros
Els millors concerts de la Shopping Night 2018 al passeig de Gràcia
Notícia: Els millors concerts de la Shopping Night 2018 al passeig de Gràcia
Comparteix
Set espais musicals amenitzaran la festa comercial, que proposarà activitats lúdiques i culturals de les 19h fins a mitjanit
Un arbre de Nadal dedicat als presos polítics decorarà el Raval
Notícia: Un arbre de Nadal dedicat als presos polítics decorarà el Raval
Comparteix
Associacions del barri i entitats i partits com l'ANC, Òmnium, PDeCAT i ERC han fomentat la iniciativa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa