Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els millors concerts de la Shopping Night 2018 al passeig de Gràcia
  • CA

La Shopping Night 2018 ha apujat el seu propi llistó per atraure una afluència récord i deixar enrere el sotrac de la passada tardor. Música en directe i gastronomia d’autor són els dos atractius amb els que el passeig de Gràcia es proposa brodar la nit d’obertura comercial, que omplirà de gent i activitats l’artèria barcelonina des de les set de la tarda fins a mitjanit. Aquesta guia pràctica de la programació musical ajudarà als assistents a gaudir al màxim dels set escenaris i estrenar amb ritme la campanya de Nadal.

Música de cine

Els concerts d’aquest espai proposen un viatge per la història del cine amb bandes sonores de pel·lícules conegudes. Es projectarà cinema mut sonoritzat amb discos de vinil i es faran activitats relacionades amb la moda i l’estètica.

On: entre Rosselló i Provença, costat Besòs

Cotton Club

El jazz ocuparà un escenari de la Shopping Night. En aquesta zona es faran exhibicions i classes de swing, juntament amb una exposició de cotxes clàssics i un concert de la Barcelona Gin Jazz Band

On: entre Rosselló i Provença, costat Llobregat

The Fifties

L’espai on s’oferirà música dels anys 50. Altres activitats en aquesta zona seran una exposició de motos Harley Davidson i una sessió de DJ. També destacarà la figura d’Elvis Presley i s’exposaran fotografies de l’artista a més de l’actuació d’una banda tribut del mític cantant.

On: entre Mallorca i València, costat Besòs

Ritmes latins

La música llatinoamericana farà vibrar el Passeig de Gràcia al ritme de Madamme Baiao i DJ Diegoarmando, artistes representatius d’aquest estil.

On: entre València i Aragó

Guateque

Els concerts traslladaran el públic als anys 60 amb artistes com DJ Fred Guzzo, que ofereix una barreja entre jazz, boongaloo, house i reggae amb matisos tropicals i africans. En aquest espai, a més, se situaran el photocall de la Shopping Night i l’estand de The Creative Net, una plataforma dedicada a connectar i visibilitzar el talent creatiu de Barcelona. 

On: entre Aragó i Consell de Cent

Force

Dedicat als moviments underground de la música actual. El trap i el hip-hop seran els amos dels concerts d’aquesta zona amb artistes com MS Nina, The Real Kidz, Naisha o Kyne. 

On: entre Consell de Cent i Diputació

L’era del pop-rock

L’actriu i cantant Beatriz Luengo serà la convidada destacada d’aquesta zona on s’interpretarà música dels anys 80. DJ Oscar Villanova i The Remember completaran el cartell en els concerts que recordaran l’època de llibertat i creativitat dels 80 als Estats Units. 

On: entre Diputació i Gran Via. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa