El festival Cruïlla pot presumir, de moment, d’una bona organització pel que fa a la gestió dels cribratges massius i les entrades per accedir al Parc del Fòrum. Aquest divendres, la situació era la mateixa que la d’ahir dijous: uns cinc minuts des que s’entra al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) per intercanviar l’entrada digital per una polsera, realitzar-se el test i sortir de l’edifici; i 15 minuts d’espera a l’exterior més per obtenir el resultat del test. En total, la gent no ha d’esperar més de 20 minuts per entrar al recinte.

Cal veure si el públic del festival farà més bondat aquest divendres respecte una de les mesures més importants d’aquesta edició: l’obligatorietat de dur la mascareta posada en qualsevol moment. Tot i que tothom que accedeix al Fòrum s’ha fet prèviament un test, es poden donar casos de falsos negatius.

Aquest dijous es van poder veure alguns assistents no portaven posada la mascareta. El festival reserva una zona propera a l’escenari per vigilar amb microscòpic que tothom porti posat el tapaboques, amb vigilants voltant per l’espai. Però fora d’aquest perímetre, hi ha moltes persones que no la porten posada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa