El públic del concert de Sant Esteve del Palau de la Música reclama la llibertat dels presos

L'espectacle ha finalitzat amb el públic dempeus cantant 'Els Segadors' i reclamant la llibertat dels polítics empresonats

Com ha passat els darrers anys, el concert de nadales de l’Orfeó Català el dia de Sant Esteve ha estat impregnat de reivindicacions independentistes, especialment la de la llibertat dels presos polítics, dos dels quals –Oriol Junqueras i Joaquim Forn– ja fa més d’un any que estan privats de llibertat i pendents de judici. Al final del concert, el públic ha demanat la seva llibertat mentre cantava Els Segadors i el Cant de la Senyera amb estelades i fotografies dels presos. Alguns membres del cor també han exhibit estelades i cartells que demanaven la llibertat dels presos.

Els cantaires han sigut els dels cors de l’Orfeó Català, al qual s’ha sumat un any més el Cor de Cambra del Palau. El concert ha tingut com a fil conductor la celebració dels 200 anys de la nadala Santa Nit i les bèsties del Naixement, amb interpretació de peces amb temàtica animal.

Els espectadors, que van exhaurir les entrades fa mesos, han pogut gaudir de nadales i cançons tradicionals i l’estrena de tres composicions originals d’autors catalans: ‘Poema èpic de Nadal’, de Marc Timón; ‘Mai no arribarà’, composada per Joan Magrané i basada en un poema de Màrius Sempere; i ‘Ave Maris Stella’, de Josep Maria Guix.

Més informació

Comentaris

    Joanvg 27/12/2018 12:34 am
    Valls és el candidat dels franquistes de Cs, que pacten amb els nazis espanyols de vox, amb l'ajut del pp de tota la vida. Aquesta és la realitat, el demès és voler fer volar coloms.

Nou comentari