El Primavera Sound esgota totes les entrades per a l’edició del 2022

El festival preveu assolir el mig milió d'assistents després de dos anys d'absència

El Primavera Sound ha esgotat les entrades per a l’edició del 2022, quan tornarà a organitzar-se després de dos anys consecutis en què ha suspès els concerts a causa de la Covid. A més, el festival commemorarà el seu vintè aniversari.

En menys de quinze dies des que les va posar a disposició, el festival ha venut les 200.000 entrades per al Parc del Fòrum, que reunirà en cada una de les sis jornades a l’entorn de 80.000 persones. Segons l’organització, el format del nou festival s’ha rebut de manera positiva entre el públic i la majoria dels que ja tenien entrades per a l’edició del 2021 l’han mantingut.

El festival assolirà la xifra de 500.000 assistents. Es calcula que més de 100.000 persones viatjaran des de 126 països diferents.

Entitats dels barris de l’entorn del Fòrum reclamen mesures per evitar les molèsties per soroll, incivisme i ‘botellons’ que van treure la son al veïnat abans que la pandèmia cancel·lés el certamen. Diferents associacions es van reunir aquest dijous amb membres de l’organització del festival i del districte de Sant Martí en la primera sessió de la taula constituïda per preparar l’edició amb què el festival es reemprendrà d’aquí a un any.

Més informació

Nou comentari