Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La plaça Reial, escenari d’una vintena de concerts del Mas i Mas a l’agost
  • CA

La Sra.Tomasa, Steffen Morrison i una vintena de concerts a la Plaça Reial de Barcelona són els plats forts de la 18a edició del Mas i Mas Festival. El certamen ha donat a conèixer aquest dijous la programació completa, en la que també destaquen dos nous cicles: Late Flamenco, dedicat als joves talents del flamenc; i Latineo, que oferirà una selecció de propostes locals vinculades a la música llatina.

Amb tot, s’oferiran més de 160 concerts repartits entre les sales Jamboree, Moog, Tarantos, que aixecaran la persiana després d’un any tancades; i la plaça Reial de la capital catalana. Com a novetat, s’incorpora també com a espai el Teatre Coliseum, que acollirà els espectacles de gran format.

“Quedar-se a l’agost a Barcelona no és una excusa per no sortir de casa”, ha recalcat la codirectora del Mas i Mas Festival, Elisenda Bassas. El cartell majoritàriament el conformen artistes locals, que es combinaran amb artistes estatals i alguns d’internacionals de diferents estils i generacions. Tot plegat inclou des del jazz, blues, soul o flamenc, entre altres.

Artistes que ho tornen després de la Covid

Els organitzadors han destacat el concert inaugural del festival, que el farà la Sra.Tomasa al Teatre Coliseum. A més, el grup retornarà als escenaris, cosa que no fa des d’abans de la pandèmia. Entre els concerts de gran format que es faran el Teatre Coliseum també hi ha l’actuació del guitarrista Juan Gómez Chicuelo.

Bassas ha destacat la “bona rebuda” que l’estiu passat van tenir els concerts a la plaça Reial de Barcelona. Per aquest motiu aquest any han apostat per repetir-ho, aquest cop oferint-ne 25. Aquests es faran cada dia d’agost a excepció dels dilluns i oferiran entre altres, sessions de música urbana de la mà dels discjòqueis de la sala Moog. De fet, la 18a edició del certamen coincidirà també amb els 25 anys de la sala Moog de Barcelona. També hi haurà jazz, rumba catalana, soul o flamenc.

Entre la programació també destaquen espectacles en tablaos. Bassas ha reivindicat aquest format com a “propi” de Barcelona, més enllà del que s’ofereix als turistes. La programació completa es pot consultar al web del festival i les entrades ja estan a la venda.

Més notícies
Clarence Bekker Band al Teatre Tívoli durant el concert de celebració dels 25 anys de Mas i Mas / ACN
Tornen els concerts a la plaça Reial
Notícia: Tornen els concerts a la plaça Reial
Comparteix
L'Àgora Musical de la Rambla programa més de 50 actuacions per aquest estiu
Render del futur Hermitage Barcelona / Toyo Ito & Associates, Architects
El director de l’Hermitage rus celebra l’aprovació del projecte barceloní
Notícia: El director de l’Hermitage rus celebra l’aprovació del projecte barceloní
Comparteix
Mikhail Piotrovsky veu l'aval del Port com "un pas més cap a la construcció d'un meravellós nou edifici"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa