Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Cruïlla, impotent davant dels assistents sense mascareta

El festival Cruïlla tenia dos objectius aquest cap de setmana: que les imatges d’aglomeracions per entrar a un festival enmig d’una pandèmia fossin història i servir d’exemple que la cultura és segura. El primer objectiu l’han assolit amb un èxit aclaparador des del primer dia perquè els assistents gairebé no fan cua. El procediment que segueix el públic per fer-se el test d’antígens dura uns cinc minuts, i després només han d’esperar uns quinze més per rebre el resultat i poder accedir al Parc del Fòrum.

Pot ser que el festival acabi fracassant pel que fa al segon objectiu, i és que l’obligatorietat de la mascareta no s’està respectant per part dels assistents. La majoria de persones la porta posada, però són molts els que la duen baixada o fins i tot a la butxaca. L’únic moment que el festival permet no portar la mascareta pujada és quan s’està bevent o menjant, però molts assistents no duen el tapaboques posat encara que no estiguin realitzant cap d’aquestes dues accions.

Assistents al Cruïlla sense mascareta | A.D.
Assistents al Cruïlla sense mascareta | A.D.

Fonts de l’organització reconeixen al TOTBarcelona que aconseguir que tothom compleixi amb aquesta mesura és realment difícil, i que el festival procura que tothom que estigui prop de l’escenari la porti posada. Es tracta d’una zona marcada per un perímetre de tanques de ferro per on s’hi passegen vigilants per controlar que tothom compleix la norma.

Ara bé, quan es veu algú que està incomplint la norma, el festival no l’expulsa. Només se li crida l’atenció i se li ordena que es col·loqui la mascareta correctament. Tots els assistents s’han fet un test d’antígens i el requisit per entrar al Parc del Fòrum és que el resultat sigui negatiu, però cal recordar que hi poden haver falsos negatius. Ahir, el festival va detectar en aquest cribratge 126 positius de 15.000 persones testades.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 09, 2021 | 20:25
  Anònim juliol 09, 2021 | 20:25
  El gran error és el festival mateix. Tothom sap que, fins i tot si les mesures -més propagandístiques que altra cosa- es prenguessin seriosament, els esdeveniments multitudinaris són l'origen de l'expansió logarítmica de la COVID. Els polítics els permeten per recaptar i per crear una falsa sensació de normalitat de cara al turisme (la pela, sempre la pela) i han aconseguit exactament l'efecte contrari: enfonsar la temporada turística 2021.
 2. Icona del comentari de: LlunyDeCat a juliol 09, 2021 | 20:45
  LlunyDeCat juliol 09, 2021 | 20:45
  El científic català Salvador Macip (https://www.vilaweb.cat/noticies/advertencies-salvador-macip-contagi-vacunat-covid-coronavirus/) ha estata infectat a través del seu fill. La dona també. I a l'article de Vilaweb explica per què i el que cal i no cal fer. Tota aquesta gent de la foto són profundament inconscients i ignorants. I hom podria qualificar-los d'actuar amb negligència criminal com els organitzadors i el Govern que ho ha autoritzat. Cal recordar que si un jove s'infecta infectarà algú amb febleses que podrà morir de la malaltia. Però la Realitat ho anoerrarà tot. Tota aquesta arrogància humana el virus se'n fot. La variant Delta i la que vindrà i ja ha estat descoberta a l'Índia - la Delta Plus- iniciaran una nova onada que afectarà els infants i adolescents. I quan comenci a amuntegar-se cadàvers d'infants, aleshores la població reaccionarà.
  • Icona del comentari de: Ja que passava per aquí a juliol 10, 2021 | 02:27
   Ja que passava per aquí juliol 10, 2021 | 02:27
   Vostè ha de treballar al BIS, tanta informació!
 3. Icona del comentari de: Vendetta a juliol 09, 2021 | 21:12
  Vendetta juliol 09, 2021 | 21:12
  Ke el tankin ara mateix
 4. Icona del comentari de: NO ES PODEN FER CONCERTS, PER CULPA DELS IMBECILS a juliol 09, 2021 | 21:57
  NO ES PODEN FER CONCERTS, PER CULPA DELS IMBECILS juliol 09, 2021 | 21:57
  Es evident que no es poden fer concerts, nomes hi van imbecils.
 5. Icona del comentari de: Cruïlla d'idiotes a juliol 10, 2021 | 01:07
  Cruïlla d'idiotes juliol 10, 2021 | 01:07
  Catalunya és el lloc d'Europa on el virus té una incidència més alta, així com la imbecil·litat del personal. I a més no en són conscients, i es creuen els millors.
 6. Icona del comentari de: un marcià per l'espai sideral a juliol 10, 2021 | 02:25
  un marcià per l'espai sideral juliol 10, 2021 | 02:25
  Esteu malalts. Ignoreu què és un virus i voleu ignorar que us enganyen, perquè us cauria la cara de vergonya. Vejam quants morts hi ha després que tots aquests joves 'inconscients' han estat en el festival. Tenen TOT EL DRET A VIURE LA VIDA. Si teniu por, no sortiu de casa; però els que vulguin sortir, tenen tot el dret de prendre el sol, de banyar-se al mar i respirar aire pur. Pregunteu-vos per què us ho prohibeixen. Contagiar la por és de covards, Sabíeu que és el primer virus de la història que segons els diaris és cada dia més agressiu. Informeu-vos de què és un exosoma. Us prenen el número perquè ignoreu de què us parlen, com ignora absolutament de què parla el pallasso de Leicester, comprat, que li surten els bitllets de darrere de les orelles: el col·laboracionista que vol injectar els nens, els bebès, fins i tot quan encara no han desenvolupat el sistema immunològic. Almenys, si s'equivoca, estareu amb mi que ha de pagar els possibles crims?Investigueu, la ciència, fins abans de la IMMENSA MENTIDA, encara era més o menys creïble. Cerqueu què li ha passat al Doctor Robert Marlone, l'inventor de les vacunes de l'ARN-m. I pitjor encara al president d'Haití, ASSASSINAT fa un parell de dies. Ara creieu-vos els polítics, que mai no menteixen i ens preparen la independència abans de cap d'any, Mentrestant us fotran tots els calés, us arruïnaran, tot engrossint els seus comptes corrents per trair el país i permetre aquesta barbaritat. Us roben la llibertat i la vida, però vosaltres lloeu els amos dels polítics que us han convertit la vida en un horror i una presó. No em creieu? Cerqueu a la pàgina web de l'ISG de Soros i hi veureu, aplegadets, ballant una sardana: a la Infanta, el genocida de Iugoslàvia i globalista empedreït, i, ves per on, oh!!!, l'Alba Vergés, us sona? I per a qui treballa?
 7. Icona del comentari de: DesDelBrasil a juliol 10, 2021 | 03:15
  DesDelBrasil juliol 10, 2021 | 03:15
  Al Brasil no hem tingut mai confinament. Només algunes ciutats ho han fet quan els morts se'ls amuntegaven a cabassos. La negligència criminal d'en Bolsonaro, la seva ignorància i la ignorància del 60% de metges brasilers que des de l'any passat recepten el fals "tractament precoç" amb ivermectina, atromicina i anti-coagulant, afegit a la cloroquina quan enxampes el covid ha dut a la població a adherir massivament a aquests verins. Les assegurances malaltia privades pressionen els metges per receptar tota aquesta merda. I una majoria de Brasilers té els metges per savis. La Delta ja és aquí i farà estralls. Hi ha gent vaccinada amb les dues dosis que et diuen que no els cal la màscara. La ignorància és immensa. El precedent ministre federal de salut va rebre l'any passat un grup de gent que promou la teràpia de l'ozò pel rectum com a tractament contra la covid. Des d'aquí qualsevol país d'Europa ho fa bé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa