Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Cruïlla detecta 49 positius de 12.475 testats en el seu darrer dia

El festival Cruïlla ha detectat aquest dissabte 49 positius de 12.475 testats. Es tracta d’una actualització de dades realitzada a les set de la tarda. Aquest divendres el festival va detectar 89 positius de 19.000 assistents, i el primer dia de festival -el dijous- se’n van detectar 126 de 15.000 persones.

Les més de 12.000 persones que aquest dissabte ja han entrat al Parc del Fòrum esperen l’actuació d’Iseo & Dodosound, Izal i Dorian, els tres grups més esperats de la jornada que tancarà un festival marcat per la pandèmia del coronavirus.

Cal recordar que el Cruïlla és un dels festivals que aquest any se celebren sense distància social, amb test d’antígens i amb mascareta. Pel que fa als cribratges, el festival ha excel·lit en la seva gestió: no hi ha hagut cap aglomeració cap dia i les cues han estat inexistents. L’obligatorietat de la mascareta, però, ha estat una norma no del tot respectada entre els assistents.

El director del Cruïlla, Jordi Herreruela, ha manifestat aquest dissabte en una roda de premsa que hi ha hagut confusió al voltant de l’obligatorietat de la mascareta pel fet que actualment es pot anar sense el tapaboques pel carrer. “Això fa més difícil complir la normativa”, ha assegurat, a més de calcular que “el 70% dels assistents” han complert amb aquesta norma.

A banda d’això el màxim responsable del certamen ha considerat que l’edició d’enguany ha estat un “èxit”, sobretot tenint en compte la dificultat que ha suposat tirar-lo endavant en un context de pandèmia. Ha tret pit de la capital catalana afirmant que “Barcelona torna a ser el centre del món” en l’organització d’esdeveniments musicals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa