Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 1 i 2 de gener
  • CA

Barcelona ofereix moltes propostes d’oci cada cap de setmana. Tantes, que és fàcil perdre’s en la immensitat de l’agenda cultural i lúdica de la capital. En aquest recull hem seleccionat 6 plans per a públics variats i que s’estenen matí, tarda i nit de dissabte i de diumenge.

Dissabte al matí

El primer bany de l’any a la Barceloneta s’ha hagut de cancel·lar per la Covid, però encara es pot gaudir del mar i de les vistes. Una forma original de fer-ho és apuntar-se a una classe de ioga a l’aire lliure: hi ha un boom d’entrenadors personals que n’ofereixen per internet arran de la pandèmia.

Dissabte a la tarda

A falta de nit de Cap d’Any, per què no celebrar la primera vesprada de 2022? L’Ateneu Popular de Nou Barris proposa Sotrac, la 26a edició del seu aclamat combinat ‘circ d’hivern’. La sessió del dia 1 de gener comença a les 19h, dura 70 minuts i costa entre 6 i 12 euros.

Dissabte a la nit

El Palau de la Música acull un clàssic del Nadal, el seu gran concert d’Any Nou, amb entrades encara disponibles. Un espectacle únic de vals i polques de la família Strauss, tot un homenatge a l’època d’or de Viena. Comptarà amb la soprano Isabella Gaudí i l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Jaume Santonja. A les 20:30h, amb preus a partir de 14 euros per persona.

Diumenge al matí

El Port Olímpic acull tot d’activitats infantils gratuïtes del 2 al 5 de gener, en el marc de la reinvenció del moll de Mestral després d’anys de conflictiu oci nocturn. Durant les festes de Nadal, l’Ajuntament torna a programar-hi jocs i espectacles familiars. Hi haurà un espai lúdic anomenat Peixos, contes a distància i un concert al migdia. No cal reserva prèvia. Horari: cada dia d’11:30h a 13:30h.

Diumenge a la tarda

El Cafè-Teatre Llantiol busca fer-se un lloc amb un format diferent: els vermunòlegs. Es tracta d’un cicle de monòlegs regats amb vermut. El primer diumenge de l’any hi ha sessió de migdia i de tarda. Costa 12 euros, dura dues hores i inclou un vermut, una canya o una llimonada.

Diumenge a la nit

L’espectacle lumínic Natura Encesa a Pedralbes també obre els diumenges nit. Una proposta que s’estrena aquest Nadal i que ha estat qüestionada pel moviment veïnal, però que ja porta venudes desenes de milers d’entrades. Totes les preguntes i respostes sobre aquest esdeveniment es poden consultar en aquest article.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa