Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues bandes cauen del Cruïlla per trobar dificultats per viatjar a causa de la Covid
  • CA

El Festival Cruïlla ha anunciat que la banda britànica Editors i els grup macedoni Djaikovski no actuaran al certamen, que se celebra al Fòrum del 8 a l’11 de juliol, degut a les restriccions dels viatgers procedents de Regne Unit i Macedònia del Nord per accedir a l’estat espanyol a causa de les mesures sanitàries davant la Covid-19. A través d’un comunicat, el festival ha explicat que seran substituïts pels valencians Zoo i el duo belga 2manydjs perquè no pot “garantir la seva presència” a Barcelona a causa de les restriccions per desplaçar-se per la pandèmia.

El festival ha explicat que va iniciar una ronda amb els grups britànics previstos en el cartell “davant de les noves normes imposades pel govern de Boris Johnson”. El Cruïlla ha pogut garantir la presència de totes les bandes procedents de Regne Unit, excepte en el cas de Editors, que ha manifestat “incertesa” per podr tornar al seu país si venia a Catalunya.

La mateixa raó addueix pel que fa a Djaikovski, un grup de Macedònia del Nord, que queda exclós de la recomanació de la Comissió Europea de restringir temporalment tots els viatges des de països externs a la UE. El país balcànic ha sol·licitat ingressar al club europeu, però encara no hi pertany. Donades aquests entrebancs, el Cruïlla justifica que ha optat per la substitució “per evitar dues cancel·lacions a pocs dies del festival”.

Més notícies
Imatge promocional del festival Grec d'enguany
Arriba el festival Grec més descentralitzat
Notícia: Arriba el festival Grec més descentralitzat
Comparteix
Es podrà gaudir de més d'un centenar d'espectacles distribuïts en 37 espais diferents
Territori Cultura
Públic assistent a una edició passada del Primavera Sound | ACN
El Primavera Sound esgota totes les entrades per a l’edició del 2022
Notícia: El Primavera Sound esgota totes les entrades per a l’edició del 2022
Comparteix
El festival preveu assolir el mig milió d'assistents després de dos anys d'absència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa