Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos concerts gratuïts conqueriran les Glòries aquest cap de setmana

L’esplanada de Westfield Glòries serà els pròxims 21 i 22 d’abril escenari dels dos darrers concerts de l’edició 2023 del Cruïlla Primavera. Els concerts els oferiran, concretament, els grups Doctor Prats (divendres a les 19 hores) i La La Love You (dissabte a les 19 hores). Aquestes actuacions suposen el comiat del Cruïlla Primavera, però, a la mateixa vegada donen la benvinguda al Westfield Good Festival, que durant els mesos d’abril i maig oferirà música, art i tallers. El seu lema és “Diversió per a tu, un món millor per a tots!” i és un festival ideal per gaudir del bon temps.

Pel que fa a Doctor Prats, un grup de fusió musical que va néixer al municipi de Terrassa, cal recordar que compta amb l’àlbum de cançons en català ‘Pel cantó bo’. D’altra banda, els amants de La La Love You sabran perfectament que el grup va saltar a la fama amb la cançó ‘El Fin del Mundo’ i que després d’aquesta han arribat altres grans temes que sonen a la ràdio i en grans escenaris.

Sant Jordi Musical

Les opcions de gaudir de bona música aquest cap de setmana no acaben aquí. Aquest diumenge 23 d’abril, la diada de Sant Jordi, un total de 22 grups i artistes de l’escena catalana oferiran concerts a l’antiga Fàbrica Damm en el marc d’una nova edició del Sant Jordi Musical que Damm organitza cada any. Els concerts arrencaran a les 12 hores i alguns dels més destacats són els de Triquell, els Catarres, Gertrudis, la Pegatina i Roba Estesa.

Al recinte hi haurà, tanmateix, propostes gastronòmiques d’autor en foodtrucks locals i un mercat de llibres, de vinils de segona mà i de roses. Algunes de les propostes gastronòmiques vindran dels restaurants Chalito, Fileteando, Corazón de Ágave, El Mercades, Maria un Crep i The Fish&Chips Shop, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa