Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desenes de fans de Harry Styles fan cua per al concert cinc setmanes abans

L’Estadi Olímpic Lluís Companys acollirà el concert del cantant britànic Harry Styles el pròxim 12 de juliol, la qual cosa vol dir que encara falten cinc setmanes. En cinc setmanes poden passar moltes coses i es poden fer una infinitat de plans, i un grup de fans del cantant ha decidit aprofitar les cinc setmanes que falten per al concert per començar a fer cua a les portes de l’Estadi Olímpic. Així ho ha avançat RAC1, que també ha assenyalat que es tracta d’un total de seixanta persones (la majoria noies) que s’organitzen a través de WhatsApp perquè hi hagi tres o quatre fent cua a les portes de l’estadi i, d’aquesta manera, no perdin aquesta apreciada posició.

Això no és tot. Aquest grup de fans també s’organitzen a partir de diferents normes que estan escrites en un cartell. Algunes d’elles estableixen que cal respectar-se en tot moment entre participants i que les tendes de campanya o els matalassos estan prohibits fins que s’acosti el concert, ja que en cas de fer-los servir la policia les podria fer fora.

El concert de Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va oferir dos concerts al mateix estadi a finals d’abril, que va reunir 50.000 persones per primera vegada des de l’esclat de la pandèmia. Els més fidels al cantant nord-americà van fer cua a les portes durant dies i, de fet, molts d’ells van sentir els assajos del ‘boss’. Això és hi va fer conèixer algunes de les cançons que van acabar sonant al concert.

El pròxim concert internacional que espera Barcelona, molt abans del de Harry Styler, és el de Beyoncé. Tindrà lloc el pròxim 8 de juny al mateix Estadi Olímpic i serà l’únic que farà a tot l’Estat durant la seva gira “Renaissance World Tour”. El concert forma part d’una gran gira que passarà per un total de 40 ciutats diferents de tota Europa i els Estats Units. Va començar el 10 de maig a Estocolm i no pararà fins al pròxim 27 de setembre, a Nova Orleans. També passarà per altres viles com Cardiff, Edimburg, Sunderland, París, Londres, Marsella, Amsterdam, Varsòvia, Boston, San Francisco, Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas i Los Ángeles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa