Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Fàbrica dels Reis torna a esgotar les entrades en nou minuts
  • CA

La Fàbrica dels Reis de la Fabra i Coats ha esgotat en temps rècord les entrades per visitar l’espai. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, les 7.700 entrades disponibles s’han esgotat en només nou minuts. Aquest dimarts s’havia obert una primera tongada d’entrades que es van exhaurir en un minut.

Fonts municipals han explicat que no està previst obrir més reserves, ja que la capacitat del recinte de la Fabra i Coats –que estarà obert del 28 de desembre al 4 de gener de 17.00 a 21.00– no permet ampliar l’aforament sense incomplir les restriccions del Procicat.

Un minut de bogeria

La Fàbrica de Reis és una de les activitats nadalenques preferides del barcelonins. En un principi, l’Ajuntament havia previst oferir 3.800 entrades, que es podien reservar a partir de les 10.00. Davant la previsió d’una allau de demandes, el consistori havia habilitat servidors addicionals per alleugerir la càrrega, però no van ser suficients i es va col·lapsar la web.

El servei no es va poder restablir fins a les 10.50 i les 3.800 entrades es va esgotar en un minut. Aquest dimecres l’Ajuntament havia habilitat 7.700 entrades més, que s’han reservat en nou minuts. Per garantir que es compleix el protocol d’aforament de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament de Barcelona ha hagut d’augmentar de 32 a 96 el nombre de persones que poden entrar a la Fàbrica dels Reis a cada sessió. Per evitar aglomeracions, els assistents seran dividits en tres grups que es distribuiran per les diferents sales i no coincidiran en cap moment.

Pendents de la Covid

Enguany Barcelona recupera actes tradicionals de les festes nadalenques com l’espectacle de Cap d’Any o la cavalcada dels Reis, però els detalls concrets de les celebracions poden canviar en funció de com evolucioni la sisena onada, que està en plena fase d’acceleració. La capital catalana ha registrat més de 4.100 casos en una setmana, un 40% més que l’anterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa