Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bogeria per la Fàbrica dels Reis: nova oportunitat de reservar una entrada
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit treure 7.700 entrades més per visitar la Fàbrica dels Reis de la Fabra i Coats després que les primeres 3.800 places s’esgotessin en un minut. La reserva d’entrades es podrà fer a partir de les 11.00. La demanda va ser tan alta que la pàgina web va patir problemes tècnics.

Fonts del consistori han explicat que en aquesta ocasió s’ha optimitzat el sistema de reserva perquè pugui haver-hi més gent fent el registre de manera simultània. Per encabir l’augment d’entrades, l’Ajuntament ha augmentat el nombre de persones que entren a cada torn. Fins ara només estava previst donar accés a 32 persones en cada sessió, mentre que ara s’ha augmentat el límit fins a 96 repartides en tres grups.

Un minut de bogeria

La Fàbrica dels Reis de la Fabra i Coats és una de les activitats de Nadal més demandades per les famílies. Aquest dimarts hi havia 3.800 entrades disponibles i durant el primer minut que la web de reserves va estar activa 2.637 persones en van aconseguir 3.707. El centenar d’entrades restant també constava com a esgotat perquè el procés de reserva ja estava en marxa.

Nadal pendent de la sisena onada

L’Ajuntament de Barcelona ha assegurat que tot i haver triplicat el nombre de reserves per visitar la Fàbrica dels Reis, l’activitat garantirà que es compleixin els protocols que marquen les autoritats sanitàries per fer front a la sisena onada. Enguany Barcelona recuperarà actes tradicionals com l’espectacle de Cap d’Any o la cavalcada dels Reis, però els detalls concrets de les celebracions estaran pendents fins a l’últim moment de l’evolució de la pandèmia.

A la capital catalana els casos de Covid-19 s’han disparat després del pont i la setmana passada se’n van registrar 4.154, gairebé un 40% més que l’anterior. El risc de rebrot està al voltant dels 500 punts i la velocitat de contagi (Rt) es manté molt per sobre de l’1. El que més preocupa és que la taxa de positivitat ha superat el 10%, un indicador clau per confirmar que la sisena onada ja està descontrolada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa