Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així es poden comprar les antigues butaques del cinema Texas

Una de les sales de cinema més emblemàtiques de Barcelona està un pas més a prop de culminar amb èxit la seva resurrecció. Els responsables del cinema Texas, ara batejat com Espai Texas, han posat a la venda 300 butaques de la històrica sala per seguir recaptant fons i poder reobrir el negoci sense problemes. Així ho han comunicat els impulsors del nou espai a través de les seves xarxes socials: “Estem salvant els cines Texas i seran un espai de cultura. Ens sobra unes quantes butaques comodíssimes. Poden ser teves i ens ajudes!”, comenta la productora Isona Passola a través del seu compte personal, una de les impulsores d’aquesta recuperació juntament amb Anna Rosa Cisquella, Flyhard Produccions i la cooperativa Barc.

Per poder comprar-ne una només cal posar-se en contacte amb els actuals responsables de l’espai a través de l’adreça de correu electrònic: [email protected]. Tal com es pot veure en una de les imatges de la publicació de la productora, cada butaca es pot comprar per 70 euros. Ara bé, si se’n volen comprar més per “veure les pel·lícules a casa com al cine”, la segona està d’oferta. És a dir, una per 70 euros, dues per 120 euros. I així successivament.

Les butaques vermelles característiques de l’antiga sala de cinema tenen unes mides de 60 x 55 x 100, una cosa a tenir en compte si te’n vols quedar una. El motiu de vendre-les és que, per qüestions tècniques, les velles butaques no tenen cabuda en la remodelació de l’espai.

Una recuperació que avança

El cinema Texas ha aconseguit recaptar en només un mes gairebé 78.000 euros en el marc de la campanya de micromecenatge que van arrencar els nous responsables de les instal·lacions a mitjans del passat mes de març. Amb aquests diners, els responsables del nou espai volen cobrir les costoses obres de remodelació, que tindran un cost total de 450.000 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa