Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau votarà Rigoberta Bandini per representar Espanya a Eurovisió
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ja té decidit el seu vot en la final d’aquest dissabte del Benidorm Fest, un acte organitzat per RTVE on aquest dissabte a la nit es decidirà qui representa Espanya a Eurovisió, el festival internacional de la cançó més important del món. “Aquesta nit el meu vot serà per Rigoberta Bandini, que ens va salvar en els pitjors moments del confinament”, ha arribat a afirmar Colau, a través del seu compte d’Instagram, on ha penjat una foto amb la cantant.

Paula Ribó, com s’anomena la barcelonina Rigoberta Bandini, cantarà Ay Mamá, una oda a les mares cuidadores i a la llibertat del cos femení. Totes les enquestes la situen frec a frec amb Tanxugueiras, que interpreten Terra, una cançó en gallec i on les tres integrants del grup reivindiquen els orígens, les arrels i les tradicions.

“Recordo ballar Fiesta a la cuina i plorar d’alegria”, ha reconegut Colau. La Rigo, com l’anomenen els seus fans, després va publicar Perra, un “himne feminista”, com l’ha titllat l’alcaldessa. Ay Mamá “és un homenatge a les nostres mares, àvies i germanes, a aquelles dones que sostenen la vida dia a dia, sigui amamantant o alimentant-nos amb aquell caldo en la nevera -com diu una part de la cançó-“, ha declarat Colau.

Colau ha assegurat que “no hi ha vida sense cultura”, que “la música és vida” i que “l’alegria, l’amor i la passió per viure són més necessaris i revolucionaris que mai”.

Gest cap a Tanxugueiras

La màxima representant de la capital de Catalunya ha volgut deixar clar que també dona suport a Tanxugueiras. “Ens agraden molt”, ha reconegut, en plural.

“Representeu la Barcelona orgullosament diversa que estem construint i us desitjo tota la sort del món”, ha dit. “Som-hi: a guanyar a Benidorm, a guanyar a Torí i a portar Eurovisió a Barcelona”, ha conclòs. Pocs minuts després Colau ha rebut la resposta de la mateixa Rigoberta Bandini, que ha respost amb un curt “gràcies, Ada”, amb l’emoji d’una cara visiblement emocionada i un cor.

Si no hi ha una sorpresa majúscula, la cosa estarà entre Rigoberta Bandini i Tanxugueiras. Aquest dissabte mateix es decidirà en la final del Benidorm Fest, que retransmetrà TVE a partir de les 22.10 hores de la nit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 29, 2022 | 20:09
    Ricard gener 29, 2022 | 20:09
    A vegades a un li cal llegir una notícia tres vegades, i potser més, per creure's el que està llegint.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa