Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc llibres per recordar Víctor Nubla
  • CA

Avui no recomano llibres, us llisto els títols i us encomano la responsabilitat de trobar-los, de buscar-los i de llegir-los tan bon punt sortiu de casa, tan bon punt s’acabi això. Són tots de Víctor Nubla, que fa uns dies que hi és només en el record i al paper. La llista és d’un sol autor perquè la temàtica no és una. I no escric res més.

El regal de Gliese, 2012, Males Herbes. La porta d’entrada al seu univers, la seva primera novel·la i una bona manera d’intentar entendre els seus amics.

El viaje secreto de Elidan Marau a través del Mar de Leche, 2016, Ediciones Incorpore. Un viatge marí, una història d’històries, un diari en tercera persona, una mica de molta filosofia en setanta pàgines.

Les investigacions del Cap Pendergast, 2016, Males Herbes. Partint del conte publicat al recull Punts de fuga, Les vacances de Pendergast, ens trobem aquí amb els casos del detectiu a cavall entre el paranormal i l’inexplicable. Un fart de riure.

Metal·lúrgia, 2019, Males Herbes. L’explotació laboral de les dragues explicada amb humor, un punt d’intimitat fantàstica i una convalescència que deixa al narrador molt de temps per descobrir.

Màgia tridimensional perenne, 2007, Biblioteca per a Misantrops. Sis històries màgiques de Gràcia i un entreteniment especulatiu sobre la perennitat, diu el títol. Hi ha històries de campanes i llavors d’idees d’altres coses que potser va escriure després. I un escamarlà.

Llegiu-lo, feu-vos aquest favor. Quan tornem a obrir les llibreries ens assegurarem de tenir-ne prou exemplars perquè no us en faltin.

Amb la col·laboració de:

Més notícies
Llibres en una parada per Sant Jordi de l'any passat / ACN
Quatre maneres de llegir (i comprar llibres) durant el confinament
Notícia: Quatre maneres de llegir (i comprar llibres) durant el confinament
Comparteix
Buscar el que teniu per casa pendent, rellegir i adquirir lectures amb mètodes alternatius: recomanacions de llibretera
Llibres per a un confinament per coronavirus
Notícia: Llibres per a un confinament per coronavirus
Comparteix
Cinc títols adequats per matar el temps lliure addicional sobrevingut pel tancament de molts equipaments

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa